ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2020

In augustus gaat de ACSI FreeLife TestTour 2020 van start! Er gaan weer vier testteams mee. De bestemming van deze editie is de wonderschone regio Karinthië (Duits: Kärnten). In dit zonnige, zuidelijke deel van Oostenrijk is kamperen echt een feest. De beboste bergen zijn felgroen, terwijl de meren een helderblauwe gloed hebben. Die natuurrijke omgeving nodigt uit om op sportieve wijze ontdekt te worden. Dat is precies wat onze testteams tijdens een tweeweeks kampeeravontuur gaan doen!

Net zoals voorgaande edities stellen partners weer splinternieuwe auto’s en caravans ter beschikking. Autofabrikant Volvo levert dit keer vier trekauto’s en caravanbouwer Fendt leent vier caravans aan ons uit. Met deze combinaties kunnen de testteams optimaal genieten van een reis vol belevenissen.

Op donderdag 2 juli vond de selectiedag plaats. Inmiddels kun je hieronder zien welke testteams het avontuur aangaan in augustus. Later dit jaar zullen we de vier teams uitgebreid aan jullie voorstellen op onze site en op onze Facebookpagina.

Levensgenieters TestTour

Kamperen is voor levensgenieters ‘niets moet en alles mag’. Ze genieten volop van luxe en comfort. Dit zoeken ze in hun caravan en trekauto, maar zeker ook in een camping. Levensgenieters weten de geneugten van het leven op waarde te schatten.

TestTour gezinskampeerders

Gezinskampeerders willen samen plezier maken. Caravan en trekauto moeten daarom genoeg bagage- en leefruimte hebben voor het hele gezin. Zijn de kinderen blij en vermaken ze zich met activiteiten (op de camping en daarbuiten), dan zijn papa en mama dat ook.

Actievelingen TestTour

Actievelingen kamperen het liefst op een camping omringd door fiets- en wandelroutes. Een dag lang luieren voor de caravan is niet aan dit team besteed. Actievelingen verplaatsen zich van camping naar camping en maken ook graag uitstapjes in de omgeving.

Sportievelingen TestTour

Sportievelingen zitten geen enkel moment stil. Het zijn actievelingen in de overtreffende trap. Een bestemming in de bergen is een must. Hun trekauto is minstens zo sportief. Met een fijn bed en goede douche in de caravan kunnen ze bijkomen na alle inspanningen.

Een voorproefje van Karinthië …

In het nieuwste ACSI FreeLife magazine maak je uitgebreid kennis met de Oostenrijkse regio Karinthië. Maar je leest er ook al een heleboel over op onze site. Bergmeren, veel zonuren, prachtige fiets- en wandelroutes en allerlei lokale lekkernijen; Karinthië is een regio die bij de echte kampeerder zeker in de smaak valt!

Kun jij niet wachten op alle blogs en video’s?

Kijk dan nog eens terug op de belevenissen tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2019! Je vindt de blogs en video’s allemaal terug in het TestTour-dossier. En we hebben ook een YouTube-kanaal waar je de video’s van alle edities van de TestTour kunt bekijken.