ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2018

September 2018 reisden vier testteams met vier nieuwe auto-caravancombinaties voor de ACSI FreeLife TestTour naar het Spaanse Catalonië. Onderweg werden de caravans en auto’s uitvoerig getest. Tijdens de TestTour werden de testteams op de voet gevolgd door een filmploeg en alle testbevindingen deelden we op social media en in het ACSI FreeLife magazine.

De routes

De testteams hebben de mooiste routes door Catalonië afgelegd. Dwars door de Pyreneeën, langs de kust en onderweg bezochten ze de leukste stadjes. Ideale inspiratie voor je eigen kampeervakantie! Download de routes hier:

De video’s

Vier soorten testteams reisden af naar Catalonië. Bekijk hun belevenissen en ervaringen nu terug!

fl team win 01 1

Stephan Voogt en Kim Bakker zijn allebei 21 jaar en kamperen al hun hele leven. Maar dan wel zo actief mogelijk! En als het maar buiten is. Dat is hoe Stephan en Kim het liefst vakantie vieren. Past de stoere Jeep Compass en de Eriba Troll 530 Rockabilly bij ze?

Alles over Stephan en Kim

fl team win 02 1

Niets moet, alles mag: dat is kamperen voor Mildred Lagrouw en Jan Vader. Ze doen alles op z’n tijd, wanneer zij daar zin in hebben. Luxe campings met veel gemak, dat is wat ze willen. Sluiten de Bürstner Premio 490 TS en de Fiat Tipo daarop aan?

Alles over Jan en Mildred

fl team win 04 1

Harald en Dianne zijn op zoek naar vrijheid én een plekje waar Duuc (2) campingvriendjes kan maken. Gelukkig is de Dethleffs C’go 495 qsk helemaal ingericht voor een gezin. Maar biedt de Fiat Tipo wel genoeg bagageruimte voor al hun extra spullen?

Alles over Harald en Dianne

fl team win 03

Als Rob en Anna gaan kamperen, verdiepen ze zich graag in de streek. Interessante bouwwerken en stadjes met een rijke historie zijn favoriet. Ze gaan voor ons cultuur snuiven en rijden in een niet-alledaagse LMC Musica 470E en de Jeep Compass.

Alles over Rob en Anna

fl caravans

De ene caravan is de andere niet. Tijdens de TestTour worden vier caravans getest door de teams. Hoe comfortabel vinden de levensgenieters de Bürstner Premio 490 TS? En hoeveel ruimte is er voor Duuc in de Dethleff C’go 495 qsk? Hier vind je alle tests op een rijtje.

Alles over de caravans

fl trekauto

Als je de caravan gevuld hebt met al je vakantiespullen, is het wel fijn dat de auto ervoor flink wat trekvermogen heeft én een beetje wendbaar is. Dat gaan we uitvinden met de Fiat Tipo en Jeep Compass die meegaan naar Catalonië. Lees alle trekautotests hier.

Alles over de trekauto’s

fl kaart catalonie spanje

Catalonië, de Noord-Spaanse regio met haar cava, stranden, bergen en spraakmakende steden, trekt jaarlijks vele toeristen. De testteams verblijven ruim twee weken in deze regio. Al hun activiteiten en belevenissen worden vastgelegd en die kun je hier lezen.

Alles over Catalonië

fl camping

Geen caravan zonder trekauto, en geen kampeervakantie zonder campings! Tijdens de TestTour komen we op maar liefst 13 verschillende campings. Van campings midden in de bergen, tot campings aan het strand. Welke bestemming heeft jouw voorkeur?

Alles over Spanje

Partners

Fiat
Jeep
Dethleffs
LMC
Eriba
Burstner
Catalunya

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een initiatief van ACSI FreeLife met Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau.