ACSI FreeLife

Menu

Bürstner caravan kopen: nieuw of occasion

Sinds de oprichting in 1924 heeft Bürstner zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam in de recreatieve voertuigenbranche. De caravans zijn populair onder zowel beginnende kampeerders als echte caravanprofs. Ga je een Bürstner caravan kopen, nieuw of occasion, dan weet je dat je een caravan koopt van uitstekende kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

Lees verder

Overal thuis

Eén van Bürstner’s credo’s is “overal thuis”. De caravans worden dan ook ontworpen met de insteek om een comfortabel huis op wielen te bieden. Een diep begrip van de behoeften van kampeerders staat hierbij centraal, waarbij elk detail wordt onder de loep genomen wordt.

De interieurs zijn ontworpen om een huiselijke sfeer te creëren. Slimme opbergoplossingen en multifunctionele meubels zorgen er hierbij voor dat elke centimeter van de caravan optimaal wordt benut. En hoe groot wil je je huis op wielen hebben? Er is keuze uit verschillende formaten, variërend in lengte van +/- 5,5 tot maar liefst 8 (!) meter.

De uitvinders van het hefbed

Deze toewijding aan het optimaal benutten van de ruimte zien we ook in een uitvinding van Bürstner die de wereld van caravans blijvend veranderd heeft: het hefbed.

Deze slimme bedden, die aan het plafond van de caravan hangen en naar beneden kunnen worden getrokken voor gebruik, maximaliseren de leefruimte. En de hefbedden zelf? Deze zijn net zo comfortabel als gewone bedden!

Toewijding aan kwaliteit

Bürstner’s toewijding aan kwaliteit is ook zichtbaar in de veiligheid van hun caravans. Ze worden gebouwd om de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden en wegen te weerstaan, met robuuste constructies en geavanceerde veiligheidssystemen. Zo ga je met een ontspannen gevoel op pad, ongeacht waar de reis naartoe leidt.

Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen. De designs zien er dus niet alleen fraai uit, maar zijn ook licht en daarmee brandstofefficiënt. Daarnaast is het interieur zoals gezegd zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Al deze elementen maken Bürstner caravans een knap staaltje Duits vakmanschap.

Averso, Premio of Belcanto?

Bij Bürstner zijn er verschillende populaire modellen. Denk bijvoorbeeld aan de Averso. Een compacte caravan, geschikt voor stellen of kleine gezinnen, met toch veel ruimte en comfort. Het moderne en stijlvolle design wordt aangevuld met slimme technologieën en innovatieve oplossingen voor opslag. Extra handig dus. De Bürstner Premio is zeer populair en geschikt voor maximaal 6 personen. Deze caravan is praktisch en comfortabel en voelt ook nog eens ruim aan. De Belcanto is comfortabel en luxe met een stijlvolle inrichting.

Of je nou een occasion of nieuw model koopt, jouw volgende kampeervakantie kan niet meer stuk!