ACSI FreeLife

Menu

Bürstner caravan kopen: nieuw of occasion

Zoek je een betrouwbare caravan? Bij Bürstner ben je aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar worden caravans en campers van hoge kwaliteit geproduceerd. Bürstner heeft daarmee een goede reputatie. Ga je een Bürstner caravan kopen, nieuw of occasion, dan weet je dat je een caravan koopt van uitstekende kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

Lees verder

Betrouwbare caravans

Bürstner is al lang op de caravanmarkt actief. Een van de redenen waarom deze caravans geliefd zijn bij kampeerders, is de betrouwbaarheid van de caravans. Bij het ontwikkelen van nieuwe modellen, streeft de fabrikant innovatie na.

Averso, Premio of Belcanto?

Bij Bürstner zijn er verschillende populaire modellen. Denk bijvoorbeeld aan de Averso. Een compacte caravan, geschikt voor stellen of kleine gezinnen, met toch veel ruimte en comfort. Het moderne en stijlvolle design wordt aangevuld met slimme technologieën en innovatieve oplossingen voor opslag. Extra handig dus. De Bürstner Premio is zeer populair en geschikt voor maximaal 6 personen. Deze caravan is praktisch en comfortabel en voelt ook nog eens ruim aan. De Belcanto is comfortabel en luxe met een stijlvolle inrichting.

Of je nou een occasion of nieuw model koopt, jouw volgende kampeervakantie kan niet meer stuk!