ACSI FreeLife

Menu
team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2020

In de zomer van 2020 reisden vier teams met de ACSI FreeLife TestTour naar Karinthië. We stuurden ze op pad met een splinternieuwe Volvo met hagelnieuwe Fendt aan de haak. Twee weken lang mochten ze deze auto-caravancombinatie uitproberen in het zonnige zuiden van Oostenrijk. Hier, tussen bergen en meren, beleefden de testteams allerlei avonturen. Die zijn allemaal vastgelegd in video’s en blogartikelen. Op deze pagina beleef jij Karinthië door hun ogen.

Bekijk alle video’s

Vanaf nu kun je alle video’s van de vier testteams bekijken! Je vindt ze in een speciale playlist op het YouTube-kanaal van ACSI. Klik op de knop hier beneden. En als je daar toch een kijkje neemt, abonneer je dan gelijk even op ons kanaal. Zo mis je nooit meer een video.

Naar de TestTour-playlist

De testteams:

 

actievelingen

Een stadje bezoeken, een fietstocht maken of wandelen in de bergen; Sophia en Harm houden van een actieve vakantie. Verder reist het stel het liefst de zon achterna. Karinthië is dus wel aan hen besteed. Ze reizen naar Oostenrijk met een Volvo XC40 Recharge T5 en een Fendt Bianco Selection 465 TG. Deze caravan is uitgerust met een fietsendrager, dus de Cube Compact-fietsen gaan ook mee.

De reis van de Actievelingen

fl team gezinskampeerders 04

De familie Toorenburg is dol op kamperen en leeft zich graag uit in bergachtige gebieden. Ook de jongste van de vijf, Loïs, houdt al van een flinke uitdaging. Tijdens de TestTour door Karinthië probeert het gezin de Volvo XC60 Recharge T8 AWD uit. Aan de haak zit de Bianco Selection 515 SKM. Deze populaire (en voor 2021 vernieuwde!) gezinscaravan van Fendt heeft stapelbedden achterin. Gezellig hoor!

De reis van het gezin

fl team levensgenieters 02

Rob en Joke noemen zichzelf levensgenieters pur sang. Zo zijn ze dol op zon, zee, zand en houden ze van lekker eten en drinken. Het stel is al 43 jaar samen en heeft het nog altijd erg leuk samen. Om optimaal te genieten in Karinthië krijgt het stel een gloednieuwe Fendt Tendenza 515 SG mee. Aan de minstens zo luxe Volvo V60 Recharge T8 AWD deze schone taak om de caravan naar en in Oostenrijk te trekken.

De reis van de Levensgenieters

fl team sportievelingen 03

Onder geen beding gaan Rob en Ellen fietsloos op vakantie. Met hun Cube-mountainbikes maken ze graag uitdagende tochten die vaak eindigen met een herstelbiertje op een terras. Buschauffeur Rob is wel gewend aan het rijden met grote voertuigen. Hij kijkt daarom uit naar hun auto-caravancombinatie; een Volvo V60 B4 met gloednieuwe Fendt Saphir 465 SFB (voorzien van kantelbare fietsendrager) erachter.

De reis van de Sportievelingen

Dit is de ACSI FreeLife TestTour Karinthië:

 

acsi blokken categ caravan

Fendt heeft dit jaar de eer om de testteams met een nieuwe caravan op pad te sturen. Binnenkort lees je hier alles over de caravans.

Alles over de caravans

acsi blokken categ trekauto

Volvo voorziet onze testteams dit jaar van vier gloednieuwe trekauto’s. Lees hier binnenkort alles over de auto’s van de teams.

Alles over de trekauto’s

acsi blokken karinthië

Bosrijke bergen, heldere meren en uitgestrekte weides. Maak kennis met Karinthië, de zonnige deelstaat in het zuiden van Oostenrijk.

Alles over Karinthië

acsi blokken categ campings

Geen caravan zonder trekauto, en geen kampeervakantie zonder campings! De TestTour bezoekt altijd de mooiste campings.

Alles over de campings