ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2019

In augustus is de ACSI FreeLife TestTour 2019 van start gegaan! Er gaan weer vier testteams mee. De Actievelingen en Gezinskampeerders reizen twee weken met een auto en caravan door Wallonië (de Ardennen). Met een camper toeren de Levensgenieters en Cultuurliefhebbers twee weken langs de meest prominente Hanzesteden in Nederland en Duitsland.

Bekijk de TestTour-video’s!

Natuurlijk kun je ook deze editie weer alle avonturen van de testteams meebeleven. Tot en met dinsdag 21 januari 2020 is het de beurt aan de Actievelingen. Tot die tijd houden we je op de hoogte met het laatste nieuws, achtergrondartikelen en achter-de-schermen-beelden. Kijk daarvoor op onze Facebookpagina.

Update: de spectaculaire eerste video van de Actievelingen en Gezinskampeerders staat al online. En lees zeker ook even het begeleidende persbericht!

fl team actievelingen 01

Behalve partners zijn Erwin en Henriëtte ook collega’s. Naast hun liefde voor elkaar en voor hun werk delen ze ook de passie voor kamperen. En dat het liefst zo actief mogelijk! Zo gaan ze graag wandelen in de bergen en wordt er regelmatig een kano gehuurd. Past de luxe van de Eriba Nova 480 Trend bij hun kampeerlifestyle?

Alles over Henriëtte en Erwin

 

fl team gezinskampeerders 04

Dinand en Robin hebben heimwee naar het kamperen met de caravan. Maar omdat de caravan wat aan de zware kant was, besloten hun ouders Frank en Saskia ‘m te verkopen. Weet de lichte en compacte Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition het gezin ervan te overtuigen toch weer een caravan aan te schaffen?

Alles over de familie Van Estrik

fl team levensgenieters 02

Paul en Enny zijn rasechte caravanners, maar dromen stiekem van het comfort van een camper. Nu het stel met pensioen is, hebben ze alle tijd om lekker op pad te gaan en optimaal te genieten van het leven. Kan de luxe Bürstner Lyseo Time T 690 G Limited hen bewegen tot een afscheid van hun geliefde caravan?

Alles over Enny en Paul

fl team cultuurliefhebbers 03

De kampeervakantie van Joop en Tonny is niet compleet zonder een bezoek aan een kerk, kasteel of museum. Cultuur snuiven in de Hanzesteden is dus helemaal aan hun besteed. Hoe zal het de ervaren kampeerders bevalen om met de splinternieuwe LMC Element T 668 halfintegraal van stad naar stad te reizen?

Alles over Tonny en Joop

 

Alle artikelen en video’s

Benieuwd naar alle artikelen en video’s van de derde editie van de ACSI FreeLife TestTour? Je vindt ze gemakkelijk terug in het TestTour-dossier 2019. En we hebben ook een YouTube-kanaal waar je de video’s van alle edities van de TestTour kunt bekijken.


Partners

Bürstner
Dethleffs
Eriba
LMC
Hanzesteden
Wallonie
Subaru