ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe Bürstner Lyseo Time maakt opwachting in TestTour 2019

testtourDe Bürstner Lyseo Time T werd begin dit jaar op de CMT in Stuttgart gepresenteerd als een nieuwe instap-halfintegraal van Bürstner. Daar was het model te zien op basis van een Citroën Jumper. Levensgenieters Paul en Enny testen tijdens de TestTour langs Nederlandse en Duitse Hanzesteden echter een Lyseo Time op basis van Fiat Ducato. Hun testcamper is de 690 G Limited.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
IMG 1076

Signalement

Merk
Bürstner
Model
Lyseo Time T 690 G Limited
Onderstel
Fiat Ducato
Testjaar
2019
Gewicht
3.500 kg
Basisprijs
75.470

Aan de buitenkant laat de Bürstner Lyseo Time T Limited de nieuwe Bürstner dak- en zijwandlijn zien die we al kennen van de Lyseo Time integralen. Standaard is deze goedkoopste reeks ook uitgerust met een brede toegangsdeur. Bovendien zijn bij de Lyseo Time T het dak en de bodem vervaardigd van vezelversterkte kunststof sandwich.

Vitrine voor mooie spullen

Pal naast de ingang plaatst Bürstner een verlichte vitrine voor mooi servies of dingen die gezien mogen worden. De lijst van het dakraam is voorzien van een decorrand die perfect past bij de rest van het interieur. Leuk detail boven de toegangsdeur is het magnetische bord waar je leuk je ansichtkaartenverzameling op kunt hangen. Of gezellige foto’s van je (klein)kinderen.

Wegklapbare achterwand

De T 690 meet in de lengte 6,98 meter. De compacte toiletruimte met de wegklapbare achterwand is bekend uit andere Bürstner-modellen. Een deel van de achterwand wordt daarbij met de wastafel naast de wc weggeklapt om als afscheiding te dienen tijdens het douchen. Daarmee zijn de meubels beschermd tegen spatwater.

De bedden zijn ook in de standaardversie uitgerust met meerzone-koudschuimmatrassen. De eenpersoonsbedden achterin zijn met een uittrekbaar tusssenstuk tot een tweepersoonsbed om te vormen.

Extra opties in de Bürstner Lyseo Time T

De camper van het testteam Levensgenieters is ook uitgerust met het Fiat Design Pakket. Daarin zit onder andere navigatie en zijn de cabinestoelen aangepast aan het design van de rest van de camper. Verder is ook het Licht pakket voorzien, wat sfeervolle verlichting oplevert in de halfintegraal.

Volg de TestTour op de voet

Vanaf vrijdag 20 september kun je de belevenissen van Paul en Enny volgen op onze website. In de video’s die we van het testteam hebben gemaakt, komt de Bürstner Lyseo Time T 690 G Limited uitgebreid aan bod. Uiteraard hoor je ook wat Paul en Enny van de halfintegraal vinden als onderkomen voor hun trip langs Nederlandse en Duitse Hanzesteden.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de Bürstner waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Die is ook op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Nieuwe Bürstner Lyseo Time maakt opwachting in TestTour 2019

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht