ACSI FreeLife

Menu

Over ACSI

eurgids ccapas idpas 2024 nl

ACSI FreeLife is een uitgebreid platform voor kampeerliefhebbers en onderdeel van de bekende campingspecialist ACSI. Dit Nederlandse bedrijf, met bijna 60 jaar ervaring in de kampeerwereld, is een vertrouwde naam onder kampeerders en campings.

De basis van de bedrijfsvoering van ACSI vormt de betrouwbare campinginformatie. Jaarlijks gaan meer dan 350 inspecteurs op pad om alle campings te inspecteren. Dat zijn er inmiddels zo’n 9.400. Tijdens de inspectie wordt gelet op algemene kwaliteit en sfeer. Daarnaast loopt de inspecteur een lijst met meer dan 250 voorzieningen door. Deze informatie wordt gebruikt op veel verschillende plekken om de kampeerder een zo volledig mogelijk beeld van de camping te geven.

ACSI heeft een breed scala aan online en offline producten en diensten ontwikkeld om kampeerders en campings met elkaar te verbinden.

Campinggidsen

ACSI is bekend van de betrouwbare en complete groene campinggidsen. De campingspecialist heeft inmiddels een breed assortiment aan gidsen. Zo is er een gids van heel Europa (en de bijbehorende ACSI Campings Europa-app) en zijn er meer toegespitste gidsen zoals de Benelux-campinggids. De informatie van de inspectie wordt verwerkt in deze campinggidsen.

ACSI-apps

Gebruik de ACSI-apps om jouw volgende camping of camperplaats te vinden. Je kunt de campinginformatie gemakkelijk uitbreiden camperplaatseninformatie. Filter op ruim 250 voorzieningen en zie in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij jouw in de buurt ligt. Sla je favorieten op en beoordeel de campings die je hebt bezocht. Kies uit de ACSI Campings Europa-app, ACSI Klein & Fijn Kamperen-app of CampingCard ACSI-app.

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een kortingskaart voor in het laagseizoen. Een groot aantal campings is aangesloten bij CampingCard ACSI. Op deze campings kun je in het voor- en naseizoen tegen een van de vaste, lage tarieven genieten van een ontspannen kampeervakantie. CampingCard is als fysieke kortingskaart verkrijgbaar, maar ook digitaal met de CampingCard ACSI-app.

Eurocampings

Eurocampings.nl is dé online camping zoekmachine. Je vindt op Eurocampings een compleet overzicht van alle door ACSI geïnspecteerde campings. Op de website vind je een handig zoeksysteem waarmee je eenvoudig kunt filteren op zo’n 250 voorzieningen zodat je de camping vindt die bij je past. Heb je een leuke camping gevonden? Via Eurocampings.nl boek je een kampeerplek of accommodatie op een ACSI-geïnspecteerde camping.

Klein en fijn campings

Speciaal voor liefhebbers van kleine, gemoedelijke campings is er Klein en Fijn campings. In de campinggids, de app en op de website vind je een overzicht van 1.950 kleine, fijne campings in Europa. De campings zijn uitgekozen op sfeer, kwaliteit en gemoedelijkheid. Bovendien tellen ze maximaal 80 kampeerplekken.

ACSI Club ID

Het Camping Carnet voor Europa! ACSI Club ID kun je op bijna 8.100 campings gebruiken als vervangend identiteitsbewijs. Daarnaast zit bij de ACSI Club ID een WA/BA-verzekering inbegrepen en krijg je in onze webshop korting op de ACSI-campinggidsen en abonnementen op ACSI FreeLife magazine. De korting is niet geldig op de ACSI-apps.

ACSI verzekeringen

ACSI Verzekeringen biedt unieke schadeverzekeringen, speciaal samengesteld voor kampeerders. Verzeker je alles rondom jouw vakantie bij één partij, zodat je thuis, onderweg en op vakantie verzekerd bent. ACSI biedt naast de camperverzekering en caravanverzekering, onder andere ook een autoverzekering en woonverzekering.

ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen zijn georganiseerde groepsreizen voor kampeerders. Je reist met jouw eigen camper of auto met caravan, vouwwagen of tent onder deskundige en ervaren begeleiding. De verschillende soorten kampeerreizen – bijvoorbeeld actief of winterzon – bieden voor ieder wat wils!

Meer informatie over ACSI en bovenstaande producten kun je hier vinden.