ACSI FreeLife

Menu

Over ACSI

over acsi

ACSI FreeLife magazine is een product van ACSI FreeLife BV, waarvan campingspecialist ACSI één van de oprichters is. Het Nederlandse bedrijf is al meer dan 55 jaar actief in de kampeerwereld en een begrip onder kampeerders en campings.

ACSI heeft een hele reeks producten waarmee de kampeerspecialist camping en kampeerder samenbrengt:

Campinggidsen

Het bedrijf is van oudsher bekend van de betrouwbare en complete campinggidsen. De campingspecialist heeft inmiddels een breed assortiment aan gidsen. Zo is er een gids over heel Europa (en de bijbehorende ACSI Campings Europa-app, voor Apple en Android en zijn er meer toegespitste gidsen zoals de Benelux-campinggids.

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een kortingskaart voor in het laagseizoen. Een groot aantal campings is aangesloten bij CampingCard ACSI. Op deze campings kunt u in het voor- en naseizoen tegen een van de zes vaste, lage tarieven genieten van een ontspannen kampeervakantie.

Eurocampings.eu

Eurocampings.nl is de campinggids op het web. U vindt op Eurocampings een compleet overzicht van alle door ACSI geïnspecteerde campings. Op de site vindt u een handig zoeksysteem waarmee u eenvoudig de camping zoekt en vindt die aansluit bij uw wensen.

ACSI Club ID

Het Camping Carnet voor Europa! ACSI Club ID kunt u op bijna 8.200 campings gebruiken als vervangend identiteitsbewijs. Daarnaast zit bij de ACSI Club ID een WA/BA-verzekering inbegrepen en krijgt u in onze webshop korting op de ACSI-campinggidsen en abonnementen op ACSI FreeLife magazine. De korting is niet geldig op de ACSI-apps.

ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen zijn georganiseerde groepsreizen voor kampeerders. U reist met uw eigen caravan, camper of auto onder deskundige en ervaren begeleiding. De verschillende soorten kampeerreizen – bijvoorbeeld actief of winterzon – bieden voor ieder wat wils!

Betrouwbare campinginformatie

De basis van de bedrijfsvoering van ACSI vormt de betrouwbare campinginformatie. Jaarlijks gaan ongeveer 300 inspecteurs op pad om alle campings te bezoeken. Dat zijn er inmiddels zo’n 10.000. Tijdens de inspectie wordt gelet op algemene kwaliteit en sfeer. Daarnaast loopt de inspecteur een lijst met meer dan 200 voorzieningen door.

De verzamelde gegevens worden verwerkt en samengebracht in handzame gidsen. De informatie verschijnt natuurlijk ook online, op Eurocampings.nl. ACSI geeft campings bewust geen cijfer. Dat laat het bedrijf liever aan de kampeerders over.

Meer informatie over ACSI en bovenstaande producten kun je hier vinden.