ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife TestTour Frankrijk – Jura

In de zomer van 2023 vertrok de TestTour-karavaan weer voor een mooie kampeerreis door een Europese regio. Dit keer toerden we van zaterdag 29 juli tot en met vrijdag 4 augustus door het Franse departement Jura. Hier maakten de testteams kennis met de prachtige omgeving en gastronomische hoogstandjes. Onderweg testten de teams een auto-caravancombinatie en ondernamen leuke activiteiten. De FreeLife-redacteurs en onze filmcrew gingen met hen mee en legden alle ervaringen en belevenissen vast in beeld en tekst. Kijk je mee?

Maak kennis met de testteams:

We stuurden twee testteams op pad met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Deze geluksvogels hebben hun kampeermiddel een week lang uitgebreid getest.

 

Actieve Levensgenieters Jura 2023

Actieve Levensgenieters
“Hoeveel nachten heb jij dit jaar al op de camping gestaan?” Bert en Veronique uit Leopoldsburg houden het precies bij. In 2022 stond de teller op 107 overnachtingen en 22 campings. Dit jaar gaan ze daar overheen, met dank aan zeven ‘bonusovernachtingen’ in de Jura. De vrolijke Vlamingen vormen dit jaar namelijk testteam Actieve Levensgenieters tijdens de ACSI FreeLife TestTour. Het stel smult van al het lekkers dat de Jura te bieden heeft en geniet op grote hoogte van de prachtige natuur die het departement rijk is.  Benieuwd naar wat ze allemaal gedaan hebben tijdens deze reis? Vanaf 9 januari 2024 lees je het in ACSI FreeLife magazine en zie je het op YouTube en acsifreelife.nl.

icon caravan Bürstner Premio 455TS
icon trekauto Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Bekijk alle video’s en blogs


 

Gezinskampeerders Jura 2023

Gezinskampeerders
Kamperen staat voor de familie De Vries uit Ermelo synoniem voor een vouwwagen. Hun 25 jaar oude Jamet is tijdens vakanties hun vaste, mobiele onderkomen. Tijdens de ACSI FreeLife TestTour naar de Jura is alles anders en maken Gerbrand, Linda, Tessa, Bente en Sam voor het eerst kennis met het caravankamperen. Benieuwd hoe hen dat is bevallen? Je kunt nu alle kampeeravonturen van dit leuke gezin volgen in ACSI FreeLife magazine, op YouTube en acsifreelife.nl.

icon caravan LMC Tandero 480D
icon trekauto Nissan X-Trail

Bekijk alle video’s en blogs


 

Map Frankrijk-Jura

De bestemming: Frankrijk – Jura

Het groene departement Jura ligt in het oosten van Frankrijk en grenst aan Zwitserland. Actieve vakantiegangers kunnen hier hun hart ophalen. In dit gebied vind je talloze bergen, watervallen, groene valleien en lieflijke dorpjes met oude kastelen. Onze testteams Gezinskampeerders en Actieve Levensgenieters maken op een sportieve en culinaire manier kennis met dit gebied. Zo wordt er gewandeld, een dinopark bezocht, roetsjen ze met een zip-line de berg af en wordt er gesmikkeld van kaasfondue.

De TestTour deelnemers verblijven op deze campings: Camping Ecologique La Roche d’Ully en Camping La Valserine.


 

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar het laatste kampeernieuws?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

 

Bekijk meer TestTour-video’s

 

 


Partners

De ACSI FreeLife TestTour Frankrijk – Jura is een project van ACSI FreeLife met Bürstner, LMC, Mitsubishi Motors, Montagnes du Jura en NISSAN.

 

Bürstner
LMC
Mitsubishi Motors
Montagnes du Jura
Nissan
Nissan