ACSI FreeLife

Menu

Opzeggen abonnement

Wil je het ACSI FreeLife abonnement opzeggen? Dit kan heel makkelijk via het contactformulier op onze website of door een brief te sturen naar:

ACSI FreeLife B.V.
Geurdeland 9
6673 DR Andelst
Nederland

Een abonnement op ACSI FreeLife geldt voor het aantal aangegeven nummers en wordt daarna automatisch omgezet in een nieuw abonnement.
Een abonnement van 4 nummers wordt verlengd met 4 edities voor € 27,80 (€ 26,30 voor ACSI Club ID-leden).
Een abonnement van 8 nummers wordt verlengd met 8 edities voor € 55,60 (€ 53,10 voor ACSI Club ID-leden).
En een abonnement van 12 nummers wordt verlengd met 12 edities voor € 83,40 (€ 78,40 voor ACSI Club ID-leden).
 Als je eerste abonnementstermijn verlopen is, is het abonnement maandelijks opzegbaar. Als je tijdig opzegt of wanneer expliciet beschreven staat dat het om een aflopend abonnement gaat, zullen wij het abonnement uiteraard beëindigen. Wettelijk is bepaald dat dit uiterlijk een maand voor verschijning van het eerste nummer uit jouw abonnement voor onbepaalde tijd is. Het abonnement stopt dan uiterlijk een maand later. In de orderbevestiging kun je zien of jij een aflopend abonnement hebt of een abonnement dat voor onbepaalde tijd is. Let op: per 1 augustus gelden er andere prijzen voor een ACSI FreeLife Magazine abonnement.

Een voorbeeld: Stel je hebt een abonnement voor 4 nummers afgesloten dat in is gegaan per januari. Jouw eerste nummer uit het abonnement is het februari nummer, het tweede het april nummer, het derde is het mei nummer en het laatste is het juni nummer. Als je daarna geen nummers meer wilt ontvangen dien je dit voor 14 juli aan ons door te geven. Dat is een maand voor het verschijnen van het volgende nummer. Het abonnement stopt dan per direct.

Als wij op 14 juli nog niets van je gehoord hebben, dan zetten wij jouw abonnement om naar een abonnement voor onbepaalde tijd tegen een bedrag van € 55,60 voor 8 nummers (€ 53,10 als je ACSI Club ID-lid bent) en ontvang je vanaf dan elk nummer, totdat je opzegt. (Let op; heb je een abonnement voor 6 nummers? Dan zetten wij dat om in een abonnement voor onbepaalde tijd tegen een bedrag van € 41,70 (€ 39,70 indien ACSI Club ID-lid) voor 6 nummers).

Als wij (in bovengenoemd voorbeeld) vervolgens op 15 juli jouw opzegging ontvangen, dan ontvang je als laatste nummer de augustus editie van het magazine. Daarna stopt jouw abonnement. Je betaalt voor het magazine (of de magazines) dat je hebt ontvangen uit jouw abonnement voor onbepaalde tijd. Het resterende abonnementsgeld krijg je terug.

Voor meer informatie over de abonnementen, zie de Veelgestelde Vragen.