ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2017

Het is zover! De vier testteams zijn onderweg met een splinternieuwe caravancombinatie naar de Italiaanse Piëmont. In samenwerking met autoconcern Fiat Group en caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group organiseert ACSI FreeLife een TestTour van Nederland naar de Noord-Italiaanse regio Piëmont. Hiervoor zijn vier teams geselecteerd die met een auto-caravancombinatie naar Italië rijden, om de auto én de caravan te testen.

Wie?

Voor onze vier auto-caravancombinaties gaan vier verschillende testteams op pad met verschillende interesses. Elk testteam rijdt zijn eigen route, langs plekjes die speciaal voor hen uitgekozen zijn.

team-01

Alexandra en Gerard houden ervan om wakker te worden door het gefluit van vogeltjes en kamperen het liefst te midden van de natuur. Campingfaciliteiten zijn niet het belangrijkst voor ze. Dit team hecht waarde aan vrijheid en de ideale caravan hoeft niet extreem luxe te zijn.

Bekijk aanmeldvideo

team-01

Buiten zijn is voor Joop en Hanneke het belangrijkst. Of ze nu gaan fietsen, wandelen of kanoën, het maakt ze niet uit, zolang ze maar actief bezig kunnen zijn. Een dag voor de caravan zitten luieren is niet aan deze testers besteed. Ze reizen dan ook met een caravan en een stoere auto die hierbij past.

Bekijk aanmeldvideo

team-01

Niets moet, alles mag. Dat is het motto van Andre en Floortje. Op de camping zien ze het liefst dat alles goed in orde is en dat ze van uitgebreide faciliteiten gebruik kunnen maken. En een lekker restaurant in de buurt is zeker een vereiste. Deze comforteisen zie je uiteraard terug in hun caravan.

Bekijk aanmeldvideo

team-01

De familie Aikema geniet als de kinderen ook genieten. De campings van hun testroute zijn uitgezocht op kindvriendelijkheid en voor het hele gezin zijn er leuke activiteiten te doen. De caravan van dit team is ook ingericht voor een gezin, met allerlei onmisbare handigheidjes.

Bekijk aanmeldvideo

Wat?

De testteams mogen van 3 t/m 13 september hun caravancombinatie testen. Per team is er een bijpassende route uitgestippeld naar de Piëmont. Onderweg zijn overnachtingen, activiteiten en benzine inbegrepen, zodat de testers zich puur op het testen en de beleving kunnen richten.

Volg de TestTour

Ben je benieuwd naar de testteams die in september de Italiaanse regio Piëmont gaan ontdekken? Volg dan de TestTour op deze website.