ACSI FreeLife

Menu

Alles over caravan merken

In welk caravanmerk je ook geïnteresseerd bent, bij ACSI FreeLife ben je aan het juiste adres. Hier verzamelen wij per merk het laatste nieuws en praktische tips, waarbij je natuurlijk ook mee kunt praten. Daarnaast testen we nieuwe caravans en geven we kritische, onpartijdige beoordelingen. Zo helpen we jou goed voorbereid op weg, of je nu al een caravan bezit of er een wilt gaan kopen. Lees verder

Zoek niet verder

Per caravanmerk verzamelen wij de laatste nieuwtjes, weetjes en onbevooroordeelde reviews. Je komt meer te weten over bijvoorbeeld het gebruiksgemak, de opbergruimte, de constructie en de prijs-kwaliteitverhouding van jouw favoriete caravanmerken. Kortom, je hoeft niet verder te zoeken. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint met het verkennen van de caravanwereld, ACSI FreeLife is jouw one-stop-shop voor alle caravaninformatie.

Deel je ervaring

Op de pagina van jouw merk kom je in contact met andere caravanbezitters. Hier kun je niet alleen je ervaringen delen, maar ook vragen stellen en ideeën uitwisselen met gelijkgestemde kampeerders. Jouw inbreng is onmisbaar en draagt bij aan de meest volledige kennisbank voor iedereen met interesse in caravans.

Een (tweedehands) caravan kopen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands caravan, binnen het aanbod vind je de caravan die jouw kampeerdromen werkelijkheid maakt. Ga voor een populair merk, of laat je verassen door een minder bekend merk. Hierbij is er keuze uit caravans binnen verschillende prijssegmenten, waardoor er voor de meeste kampeerliefhebbers interessante opties te vinden zijn.

Occasions en nieuwe caravans

Bekijk het aanbod van verschillende populaire merken:
Adria
Bürstner
Caravelair
Dethleffs
Fendt
Hobby
Kip
Knaus
LMC
Tabbert