ACSI FreeLife

Menu

Hobby caravan kopen: nieuw of occasion

Het Duitse merk Hobby staat voor een brede keuze aan caravans, waarbij je niet hoeft te kiezen tussen comfort en budget. Al meer dan 50 jaar zet de Duitse fabrikant zich dan ook in om mobiel reizen eenvoudiger, leuker en comfortabeler te maken. Welk model ga jij kopen?

Duitse degelijkheid

Hobby heeft de afgelopen 55 jaar een sterke reputatie opgebouwd vanwege haar degelijke caravans met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Binnen het brede assortiment vind je zowel compacte modellen (5,8 m tot 6,7 m), als modellen voor het hele gezin om comfortabel te vertoeven (7,5 m tot 9 m).

Het merk staat daarnaast voor een hoog uitrustingsniveau, slimme technische oplossingen en optimaal comfort zonder in te leveren op het design. Moderne keukenapparatuur, verwarmings- en koelsystemen en geïntegreerde entertainment- en navigatie: het zijn enkele van de snufjes die je aan zult treffen in een Hobby caravan. Daarnaast kenmerkt het interieur zich door de luxe afwerking.

Voor elke voorkeur

Hobby biedt een uitgebreide reeks aan modellen, elk ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Daarbij worden er jaarlijks nieuwe versies uitgebracht. Populaire series zoals de Ontour, Excellent, Prestige en Premium bieden opties in grootte, uitrusting en stijl. Dit zorgt ervoor dat zowel de beginnende kampeerder als de doorgewinterde caravanliefhebber een passend model kan vinden.

Een van de bestverkochte merken in Nederland

Samen met concerngenoot Fendt behoort Hobby tot de bestverkopende merken in Nederland. Kijkend naar de tweedehands caravans staat Hobby zelfs op plek #1. Een nette afwerking, praktische details en een bescheiden prijskaartje: de verkoop van Hobby getuigt van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar het bedrijf zijn succes grotendeels op baseert.