ACSI FreeLife

Menu

Wij zijn ACSI FreeLife

Hallo,

Wij zijn Berrit, Sander en Timo. Samen vormen wij de driekoppige redactie van ACSI FreeLife magazine. Acht keer per jaar maken we samen met andere afdelingen binnen ACSI dit mooie kampeerblad. We laten je kennismaken met nieuwe caravans, campers, tenten en vouwwagens. We delen het laatste kampeernieuws met je en we delen handige tips om zelf het optimale uit je reis en vakantie te halen.

Dit doen we trouwens niet alleen in het magazine. Ook online houden we je op de hoogte. Veel artikelen lees je ook op acsifreelife.nl en op ons YouTube-kanaal laten we je alles zien over autotests, de nieuwste kampeermiddelen en smaakvolle kookinspiratie voor op de camping.

En wat is een kampeervakantie zonder prachtige bestemmingen? Daarom gaan we regelmatig op pad om zelf mooie, leuke en bijzondere kampeerbestemmingen te ontdekken. In het magazine en op onze website schrijven we daar dan uitgebreide reportages over die we voorzien van mooie beelden. Zo kan jij thuis al inspiratie opdoen en je beginnen te verheugen op je volgende reis.

Hieronder stellen we je graag iets uitgebreider aan je voor. Wil je meer artikelen van een van ons lezen? Klik dan op de naam van de redacteur. Je ziet dan een overzicht met alle artikelen die diegene geschreven heeft voor ACSI FreeLife.

Wij zijn ACSI FreeLife

Berrit de Lange

Als redacteur van ACSI FreeLife hou ik me sinds 2022 professioneel bezig met kamperen en vakantie. Twee jaar eerder, in coronatijd, ontdekte ik de camping als de ideale plek om de lockdown te doorstaan. Met mijn eigen Hobby, een oudje, op een seizoensplaats midden in de natuur. De campingliefde is gebleven. Voor de caravan met een glaasje wijn in de avondzon, blijer kun je mij niet maken!
Bekijk alle artikelen

Sander Cox

Via een oom en tante kwam ik in 2003 toevallig in aanraking met de ultieme vorm van vakantie. Sindsdien vormt de camping mijn tweede thuis en heb ik alle soorten kampeermiddelen (van de vouwwagen, camper en caravan tot de tent en daktent) van binnen en buiten gezien. Als vader van twee jonge kinderen heb ik inmiddels ook mijn kinderen geïnjecteerd met het kampeervirus. Hotel of een appartement, leuk voor 1 nacht maar je maakt mij pas echt gelukkig met etmalen op de camping!
Bekijk alle artikelen

Timo de Boer

Mijn allereerste kampeertrektocht maakte ik toen ik vijftien was. Op de fiets door Nederland. Dit smaakte naar meer en inmiddels heb ik op vijf continenten gekampeerd in zo’n 34 verschillende landen. Van het laagste punt op aarde – aan de oever van de Dode Zee – tot ruim 5.000 meter boven de zeespiegel in de Himalaya. Hoe leuk is het dan, dat ik als hoofdredacteur van ACSI FreeLife van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken?
Bekijk alle artikelen