ACSI FreeLife

Menu

Over ACSI FreeLife

Over ACSI FreeLife

ACSI FreeLife is een platform voor kampeerders. Via verschillende kanalen biedt ACSI FreeLife je alles op kampeergebied.

Website

Op deze website lees je het laatste kampeernieuws. Nieuwe caravans, campers, tenten en vouwwagens komen aan bod. Ook alle ontwikkelingen in de kampeerbranche worden door ACSI FreeLife op de voet gevolgd. Daarnaast krijg je inspiratie voor je volgende kampeerbestemmingen en vergelijk je kampeeraccessoires aan de hand van onze tests.  Zit je met een technisch vraagstuk? Grote kans dat op ACSIfreeLife.nl de oplossing staat. Talloze artikelen staan boordevol handige doe-het-zelf-tips van ons redactieteam. En kom je er echt niet uit, dan biedt technisch expert Joop Stam de oplossing. Stuur je vraag naar deze allesweter en lees het antwoord op de website. Wekelijks gaat Joop hier op een technisch vraagstuk in.
Door je aan te melden en in te loggen, kun je zelf ook bijdragen aan het kampeergeluk van anderen. Reageer op artikelen of op reacties van andere kampeerders.

Magazine

Waar de website stopt, begint het magazine en andersom. In ACSI FreeLife magazine vind je nog meer en vooral nog uitgebreidere kampeerinformatie. Is kamperen jouw lust en leven? Dan is het ACSI FreeLife magazine iets voor jou! Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar en is minstens 130 pagina’s dik. Je kunt een losse editie van het magazine kopen (€ 6,95) of een abonnement afsluiten.

ACSI FreeLife magazine en digitaal

Wat vind je in het ACSI FreeLife magazine?

Reizen

ACSI FreeLife magazine brengt reportages over kampeerbestemmingen in Europa en soms ook daar buiten. Dat zijn niet alleen de geijkte bestemmingen, maar juist ook onontdekte plekken en verrassende regio’s. De redactie is constant op zoek naar bijzondere gebieden voor haar lezers. Bij de reisverhalen vind je een selectie van ACSI-campings, zodat je een overzicht hebt van de overnachtingsmogelijkheden op de bestemming. Ook praktische reisinformatie, zoals routetips en adressen, ontbreekt niet.

Campings

In het magazine vind je geregeld artikelen over campings. ACSI FreeLife interviewt campinghouders en vertelt hun persoonlijke verhalen over het managen van een camping. Ook staat er in iedere editie van het magazine een Campingrapport, waarin een bijzondere camping wordt uitgelicht. Bovendien zijn er reisverhalen die over meerdere bijzondere campings gaan, zoals campings in een specifiek gebied of campings bij een attractie.

Caravans & Campers

Caravans en campers is waar het om draait in ACSI FreeLife magazine. Het zijn immers de kampeermiddelen waar je op vertrouwt tijdens de reis. In iedere uitgave vind je verschillende tests van zowel campers als caravans. De proftest is het meest uitgebreid, maar liefst 8 pagina’s worden besteed aan een dergelijke test. Daarnaast vind je kleinere tests, proefritten, vergelijkingen en tests van occasions in ACSI FreeLife. Uiteraard komt ook het laatste nieuws aan bod.

Techniek & Praktijk

Wil je een nieuw dakluik in jouw caravan plaatsen? Of extra stopcontacten aanleggen in jouw camper? In de doe-het-zelf-artikelen in ACSI FreeLife komt bijna iedere klus aan bod. Ook vind je vergelijkingen van technische accessoires in het magazine.

Meer kamperen

Kamperen is naast alle techniek natuurlijk vooral beleving. Dat vind je terug in de artikelen onder de rubriek Meer Kamperen. Denk aan interviews met kampeerders over hun favoriete bestemming, recepten voor op de camping, lezersaanbiedingen en beschrijvingen van kampeeraccessoires.

Specials

Ieder magazine heeft een speciaal thema. Naast de gebruikelijke mix van artikelen draait het om dit onderwerp. De redactie van ACSI FreeLife kiest onderwerpen die voor kampeerders relevant en actueel zijn, zoals koken op de camping, fietsen vanaf je kampeerbestemming, wandelen en doe-het-zelf.

Benieuwd? Blader eens door een voorbeeldexemplaar van ACSI FreeLife magazine.

Abonneren? Kies je abonnement.

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife magazine

Ik vind het een heerlijk blad. Altijd opnieuw een feest wanneer het weer in de brievenbus ligt. Het staat vol tips en leuke ideeen voor mooie uitstapjes, campings en bezienswaardigheden. Goede testen die met kamperen te maken hebben. Een geweldig blad, helemaal top! En het mooiste is, je krijgt zo’n zin in je vakantie.

Loes Oudemans

Prima magazine met leuke rubrieken, nieuws en voorlichting. Het tijdschrift is leerzaam voor ervaren en nieuwe kampeerders. Veel kampeernieuws en campingvoorbeelden.

Theo Aerts

Ik lees ACSI FreeLife nu een jaar op aanraden van mijn buurman en het bevalt me meer dan uitstekend. Duidelijke en gevarieerde informatie die het niveau van vakantiefolders meer dan overstijgt. Elke keer verbaas ik me weer over de onderwerpen, waarbij ook het kamperen aan de andere kant van onze aardbol niet wordt vergeten.

Bert Loohuis

Een compleet tijdschrift voor de kampeerder. In het magazine vind je veel nuttige informatie en handige tips.

H. Hilbrands