ACSI FreeLife

Menu

Adverteren

adverteren-freelife-lg

Hét kampeerplatform voor Nederland en Vlaanderen!

Wil jij kampeerliefhebbers bereiken? Dan is ACSI FreeLife een ideaal kanaal. ACSI FreeLife is een platform voor kampeerders en via verschillende kanalen bieden wij alles op kampeergebied.

Op acsifreelife.nl lezen kampeerders het laatste kampeernieuws. Ook alle ontwikkelingen in de kampeerbranche worden door ons op de voet gevolgd. Daarnaast inspireren we kampeerders met fotoreportages en reisverhalen over mooie kampeerbestemmingen. Ook vergelijken we kampeeraccessoires en testen we de nieuwste caravans, campers en trekauto’s. Op de website en socialmedia-kanalen publiceren we wekelijks nieuwe content.

Waar de website stopt, begint het magazine en andersom. ACSI FreeLife magazine verschijnt acht keer per jaar en is telkens minstens 130 pagina’s dik. In het magazine vindt de kampeerder nog meer en vooral nog uitgebreidere kampeerinformatie.

Samenwerken met ACSI FreeLife.

De lezers van ACSI FreeLife magazine zijn geïnteresseerd in techniek, trends en vakantiebestemmingen. Ze zitten niet graag stil, maar ze wandelen, fietsen, klussen, knutselen of tuinieren graag. Maar boven alles zijn het vooral fanatieke kampeerders die meerdere keren per jaar eropuit trekken met hun caravan of camper.

Is dit de doelgroep die jij wilt benaderen? Wij staan open voor diverse samenwerkingen op zowel de online als offline kanalen van ACSI FreeLife. Denk hierbij aan het publiceren van blogs en artikelen op de website, het plaatsen van advertorials in onze nieuwsbrief of acties via social media. Meer informatie over adverteren vind je in onze saleskit. Heb je zelf een goed idee, stuur dan een mail naar marketing@acsi.eu om de mogelijkheden te bespreken. Zelf zetten we alvast enkele samenwerkingsmogelijkheden op een rij.

Lezersaanbiedingen

Lezers van ACSI FreeLife magazine kunnen regelmatig gebruikmaken van lezersaanbiedingen, waarbij zij (kampeer)producten met korting kunnen kopen. Ook bieden we cadeau-abonnementen aan, met daarbij een leuk cadeau voor nieuwe abonnees. Dit is een goede manier om jouw product onder de aandacht te brengen bij onze kamperende lezers.

Adverteren

Adverteren bij ACSI FreeLife kan zowel online als in het magazine. In het magazine is er ruimte voor advertenties van verschillende formaten. Ook is er ruimte voor advertorials over jouw product, bestemming of merk. Dit kan ook online. Daarnaast zijn er bannerposities te koop, is er ruimte voor advertenties in de tweewekelijkse nieuwsbrief en kun je adverteren via Facebook. Meer informatie over adverteren bij ACSI FreeLife vind je in onze saleskit.

ACSI FreeLife TestTour

De ACSI FreeLife TestTour is een multimediaal project waarbij we meerdere testteams op pad sturen met een gloednieuwe camper of auto-caravancombinatie. Tijdens het project testen de teams het kampeermiddel en maken ze kennis met een regio in Europa door activiteiten te ondernemen die aansluiten bij het ‘thema’ van het testteam. Denk hierbij aan actieve kampeerders, levensgenieters en cultuurliefhebbers. Van de reis worden uitgebreide videoproducties gemaakt, artikelen geschreven voor zowel het magazine als online en er wordt aandacht aan besteed op social media. Het is mogelijk om als partner aan te haken bij deze reis.

Bedrijfsabonnement

Ben je enthousiast over ACSI FreeLife magazine en wil je dit delen met je collega’s of klanten? Sluit dan een bedrijfsabonnement af. Voor een scherpe prijs kun je een grote oplage magazines bij ons afnemen. Bedrijfsabonnementen op ACSI FreeLife zijn ideaal voor retailers en handelaren in de kampeerbranche. Een kampeertijdschrift cadeau geven is toch leuker dan een fles prosecco? Prijzen voor een bedrijfsabonnement zijn op aanvraag.

Word gastblogger op acsifreelife.nl

Heb jij een passie voor kamperen? En kun je goed schrijven? Dan is gastblogger worden op acsifreelife.nl iets voor jou! Zo kun jij onze lezers inspireren met jouw kampeerervaringen, beste reistips of interessante weetjes.

Stuur een e-mail