ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife TestTour Denemarken

Van 11 tot en met 22 augustus 2024 reist de TestTour-karavaan naar twee schitterende regio’s in het zuiden van Denemarken. Onze vier testteams ontdekken de Waddenzeekust, maken leuke uitstapjes, proeven van Deense specialiteiten en komen helemaal tot rust in de serene natuur. Natuurlijk testen zij ook weer campers, caravans en krachtige trekauto’s. Benieuwd naar wie er meegaan? We stellen onze testteams graag aan je voor!

Maak kennis met de testteams:

Tijdens de TestTour ontdekken vier testteams het zuiden van Denemarken. Ze reizen met twee campers en twee auto-caravancombinaties. Kijk je mee naar al hun avonturen?

 

Droogsma width=

Leonie, Jan, Mats en Sven Droogsma
Dit gezellige gezin, bestaande uit Jan (44), Leonie (42) en zonen Mats (14) en Sven (12), houdt ervan om samen te klussen en om grootse avonturen te beleven. De kans om met de TestTour naar Denemarken mee te gaan, grepen ze dan ook met acht handen aan. En het echte campingleven kennen ze op hun duimpje. Van tent tot vouwwagen en caravan, ze hebben het allemaal uitgeprobeerd. Hun motto? “Van de bescheiden herberg tot de luxueuze safaritent, we hebben bewezen dat je overal thuis kunt zijn, zolang je maar de juiste instelling en een flinke dosis humor hebt.”

Tijdens de TestTour gaan zij op pad met een Mazda CX-60 Homura en een Bürstner Premio 490TS-caravan met Isabella-voortent met slaapcabine voor Mats en Sven. Wil je de ervaringen van dit gezin volgen? Je leest het eind 2024 in het ACSI FreeLife Magazine.

icon caravanBurstner Premio 490TS
icon trekautoMazda CX-60, Homura

 


 

Linda en ramon

Linda Heikens en Ramon ter Schegget
Zeg je avontuur, dan zeg je Linda (29) en Ramon (30). Hoewel hun kampeervakanties er vroeger héél verschillend uitzagen – hij ging naar de natuurcamping op Vlieland, zij naar een grote Spaanse familiecamping mét zwemparadijs en knutselclub – hebben ze samen landen over de hele wereld bezocht. Kamperen doen ze in hun tent en hun uitjes hebben bijna altijd een sportief randje. Wandelen, snorkelen, zwemmen…

Tijdens de TestTour gaan ze voor het eerst op pad met een camper: de Etrusco CV 640 SB. “We hopen dat camper geschikt is om over onverharde paden te rijden, want dan kom je echt op de mooiste plekken!” Ze kijken uit naar een mooi avontuur, veel lol en nieuwe ervaringen. Benieuwd hoe zij de reis naar Denemarken beleven? Je volgt hun verhalen vanaf begin 2025 in ACSI FreeLife magazine.

icon camperEtrusco 640 SB

 


 

Lucas en Ria

Lucas en Ria de Groot
Lucas (61) en Ria (60) zijn pas geleden met vervroegd pensioen gegaan, nadat ze beiden 40 jaar bij de douane hebben gewerkt. Vroeger gingen ze graag samen op kampeervakanties met de tent. Toen er kinderen kwamen, kozen ze voor een ruimere vouwwagen, die ze inruilden voor een Bürstner-caravan, die daarna plaats moest maken voor een Eriba Feeling.

Ze kennen Denemarken al, maar de regio’s waar de TestTour heen gaat is nieuw voor hen. Ze verruilen hun caravan tijdens de reis voor een Eriba Car-buscamper. “We zijn erg benieuwd of de camper het gaat winnen van het gemak van onze caravan.” Wil je weten hoe de reis naar Denemarken Lucas en Ria bevalt? Volg hun verhalen vanaf begin 2025 in het ACSI FreeLife magazine.

icon camperEriba Car

 


 

Fons en Rinske

Fons Welsing en Rinske Bijl
Rinske (76) en Fons (77) zijn beiden met pensioen, maar nog altijd heel druk met hun eigen bedrijf en vrijwilligerswerk met ouderen. Ze hebben al veel van Frankrijk en Italië gezien, maar gaan ook graag naar boerencampings in Nederland. Vroeger met de Paradiso-vouwwagen, daarna met de tent en later met de caravan. Tijdens hun vakanties staan ze vroeg op, maar gaat alles lekker op de relaxstand. Fietsen, terrasje pakken, wat eten in een gezellig stadje, bootje huren.

Door zich op de geven voor de ACSI FreeLife TestTour gaan ze graag een nieuwe uitdaging aan. Ze rijden zelf in een Mazda CX-5, maar gaan tijdens de TestTour naar Denemarken de kracht van de Mazda CX-60 Takumi ervaren. Hun eigen caravan ruilen ze in voor een luxe LMC Videro 580 D. Weten hoe hen dat bevalt? Je leest het begin 2025 in ACSI FreeLife magazine.

icon caravanLMC Videro 580 D
icon trekautoMazda CX-60, Takumi

 


 

Map Ticino

De bestemming: Denemarken – Zuid-Jutland

Op amper zes uur rijden van Nederland ligt de zuidelijkste regio van Denemarken: Sønderjylland. Een bijzondere regio die gekenmerkt wordt door afwisselende natuur, de ligging aan de Oostzee en de Waddenzee, duizenden klimeters aan fietspaden en zichtbare sporen van oorlogen uit het verleden. Ook staat deze regio garant voor een geslaagde strandvakantie voor het hele gezin. Met 26 stranden om uit te kiezen vind je altijd een leuke plek om te zwemmen en krabben te vangen.

In deze regio verblijven we tijdens de TestTour op Lærkelunden Camping in Gråsten


 

Map Ticino

De bestemming: Denemarken – Vadehavskysten

Kun jij geen genoeg krijgen van het strand, de zilte zeelucht en stoere geschiedenisverhalen? Dan kom je in de regio Vadehavskysten zeker aan je trekken. In het unieke Waddenzeecentrum leer je alles over de Waddenzee en de Deense Waddeneilanden Mandø, Fanø, Rømø en Langli.
Ook het Walhalla voor Vikingenfans vind je in deze regio. De oudste stad van Scandinavië, Ribe, is de thuisbasis van het Ribe VikingeCenter. Hier zie je hoe de Vikingen leefden en kun je je onderdompelen in vervlogen tijden.

In deze regio verblijven we tijdens de TestTour op Storkesøen Camping in Ribe


 

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar het laatste kampeernieuws?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

 

Bekijk meer TestTour-video’s

 

 


Partners

De ACSI FreeLife TestTour Denemarken is een project van ACSI FreeLife in samenwerking met VisitDenmark, Sønderjylland, Vadehavskysten, Mazda, Bürstner, LMC, Etrusko en Eriba.

 

VisitDenmark
Sonderjylland
vadehavskysten
Mazda
Burstner
LMC
Etrusco
Eriba