ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs caravan kopen: nieuw of tweedehands

Dethleffs is een gerenommeerde fabrikant in de wereld van caravans en campers, met een historie die teruggaat tot 1931. Het merk biedt een breed aanbod aan modellen die geschikt zijn voor zowel de avontuurlijke reiziger als de gezinsvakantieganger. Maar welk model je ook kiest: Duitse kwaliteit en innovatie staan altijd centraal. Met een Dethleffs caravan, een nieuw model of occasion, ben je klaar om op pad te gaan!

Lees verder

Ruim 80 jaar Dethleffs

Wist je dat de caravan in de Duitse Allgäu uitgedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste “woonauto”  van Duitland voor zijn familie. Dit was een revolutionair concept in die tijd, bedoeld om tijdens lange reizen het gezinsleven voort te zetten.

Vandaag de dag zet Dethleffs deze traditie voort door te focussen op het creëren van een ‘vriend van de familie‘. En dit kan elk soort familie zijn: actievelingen, of kampeerders die juist van een ontspannen vakantie houden. Dethleffs biedt daarom een uitgebreide aanbod caravans, ontworpen zijn om aan de behoeften van verschillende reizigers te voldoen.

Voor elk soort vakantie

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar je reis ook gaat: de caravans en kampeerauto’s van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting, veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service bij de dealer in de buurt en natuurlijk bij Dethleffs.

Innovatie en moderne technologie

Deze caravans staan bekend om hun innovatieve ontwerp en gebruik van moderne technologie. Zo worden er bijvoorbeeld lichtgewicht materialen en energie-efficiënte systemen gebruikt. Dit zorgt er voor dat de caravans niet alleen modern, maar ook zeer comfortabel zijn. Zo heb je iedere kampeervakantie opnieuw plezier!

Vakmanschap

Dethleffs wordt ook geroemd om zijn hoogwaardige vakmanschap en aandacht voor detail. De caravans zijn gebouwd  om lang mee te gaan. Dethleffs biedt een ruime keuze aan caravans, van compacte modellen geschikt voor solo-reizigers tot grotere modellen voor grotere gezelschappen. Met een Dethleffs heb je nog jarenlang plezier. Voor welk model ga jij?