ACSI FreeLife

Menu

Kip caravan kopen: nieuw of occasion

Sinds 1947 heeft Kip Caravans haar ontwerpen voortdurend aangepast en verbeterd met aandacht voor zowel comfort als functionaliteit. Welk model je ook gaat kopen, met een Kip caravan kan je gaan en staan waar je wilt. En daarbij hoef je niet in te leveren op comfort. Ga jij ook op avontuur?

Made in Hoogeveen

In 1934 richtte Jan Kip in Hoogeveen een carrosseriebedrijf op dat later een keerpunt zou markeren in de naoorlogse kampeerwereld. Toen hij in 1947 voor eigen gebruik zijn eerste caravan bouwde, werd hij overweldigd door de enorme particuliere belangstelling.

Dit leidde ertoe dat hij in het daaropvolgende jaar twintig caravans produceerde, waarvan sommige verhuurd werden en de rest verkocht, een beslissing die de basis legde voor het toekomstige succes van Kip Caravans.

Waarom een Kip achter je auto?

Kiezen voor een Kip caravan betekent kiezen voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft daarnaast een sterke reputatie opgebouwd in klantenservice en after-sales support.

Kip begrijpt dat het bezit van een caravan meer is dan alleen een aankoop; het is een investering in een levensstijl. Daarom bieden ze uitgebreide garanties en hebben ze een netwerk van dealers en servicecentra om klanten te ondersteunen.

Voor verschillende budgetten

De productlijn van Kip is in de loop der jaren geëvolueerd om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Van compacte, makkelijk te trekken modellen voor twee personen (4,6 m tot 5,2 m) tot grotere modellen (+/- 6 m). Deze diversiteit zorgt ervoor dat zowel stellen als gezinnen kiezen voor Kip Caravans.

Duurzaamheid

Een opmerkelijk aspect van Kip Caravans is de toewijding aan duurzaamheid. Het bedrijf heeft verschillende stappen ondernomen om de ecologische voetafdruk te verkleinen, zoals het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het verduurzamen van de productieprocessen.

Deze benadering heeft niet alleen geleid tot een vermindering van de impact op het milieu, maar zorgt er ook voor dat de caravans waardevaster zijn.