ACSI FreeLife

Menu

LMC caravan kopen: nieuw of occasion

Al tientallen jaren produceert het Duitse LMC caravans en campers. De focus hierbij ligt op veiligheid en comfort. LMC heeft veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van technologieën om de veiligheid en het comfort van kampeerders zo optimaal mogelijk te maken.

Aankoppelen, vertrekken en je thuis voelen

De passie voor het kamperen is bij LMC zowel vroeger als nu hetzelfde gebleven. Het gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur en flexibiliteit is met een caravan niet vergelijkbaar met een hotel of een vakantiehuis. Het begint al als je op weg bent met een caravan of camper, omdat je je overal thuis voelt, op elke bestemming, waar dan ook. Met de caravan ben je onderweg en tegelijkertijd thuis.

Uniek bij LMC: Long Life Technologie
Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het grootste gevaar voor je vrijetijdsvoertuig. De gevolgen zijn vervelende reparaties en een verstoorde vakantievreugde. Juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droomcaravan of -camper een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden hebben wij van LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die je vooral één ding biedt: een lang leven voor je voertuig en een belangrijke bescherming, die je in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden – tot 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie.

Duurzaamheid

LMC caravans hebben een hoog isolatieniveau, dus dat betekent dat je een aangenaam binnenklimaat in de caravan hebt. Dit maakt het kamperen extra comfortabel. Duurzaamheid staat bij LMC hoog in het vaandel.

Een populair model is de LMC Musica: een echte familiecaravan. Ruim opgezet, voor 6 personen geschikt en ook met voldoende opbergruimte. De LMC Style is in verschillende indelingen beschikbaar en is daarmee zeer flexibel.

Ga jij een LMC occasion of nieuw model kopen?