ACSI FreeLife

Menu

Caravelair caravan kopen: nieuw of occasion

Caravelair is een Franse caravanfabrikant. Voor menig kampeerder staat Caravelair bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. De betaalbare prijzen van Caravelair maakt het merk zeer aantrekkelijk. Ga je een Caravelair caravan kopen? Dan heb je de keuze uit veel modellen.

Breed scala aan modellen

Voor iedere kampeerder is er bij Caravelair een geschikt model te vinden. Dit komt door de verschillende afmetingen en indelingen. Daarbij zijn er ook verschillende opties en accessoires mogelijk, zodat de caravan aan jouw individuele behoeften aangepast kan worden.

Een bekend model is de Caravelair Alba. Een groot voordeel van deze caravan is het lichtgewicht ontwerp, waardoor het trekgewicht laag is. Dit maakt de caravan extra fijn om mee rond te reizen. Dit model is geschikt voor een klein gezelschap en wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Ook de Antares is geliefd, vanwege de comfort en luxe voor een betaalbare prijs. Het ontwerp is model en stijlvol. Deze caravan is geschikt voor een gezelschap tot 6 personen.

Met een Caravelair caravan ben je verzekerd van een fijne caravan van Frans vakmanschap. De aandacht voor details en hoogwaardige afwerking maakt de caravans duurzaam en betrouwbaar. Met zowel een nieuw model als een occasion heb je nog jaren kampeerplezier.