ACSI FreeLife

Menu

Knaus caravan kopen: nieuw of occasion

Knaus Caravans, opgericht in 1960, is een vertrouwde speler in de markt. Dat is ook niet gek, want in al die jaren heeft het merk vele duizenden caravans van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. Met een groot aanbod zit er voor iedereen wel een model tussen. Of je nou een solo-reiziger, een stel of gezin bent, je hebt jaren plezier van jouw Knaus caravan!

Knaus Caravans: thuis, waar je ook bent.

Oprichter Helmut Knaus had een visie: vakantie was geweldig, maar de de vrijheid om altijd en overal thuis te zijn is nog mooier. Sinds 1960, toen de eerste caravan gemaakt werd, heeft Knaus zich dan ook volledig ingezet voor het creëren van een thuisgevoel, waar je ook bent.

De caravans worden ontworpen met oog voor detail en met een goed begrip van de behoeften van kampeerders. De slimme opbergoplossingen en multifunctionele meubels in deze caravans zorgen ervoor dat elke centimeter optimaal gebruikt wordt. Er is keuze uit verschillende formaten, variërend in lengte van 5,5 tot 8 meter.

Innovatie en comfort

Knaus staat bekend om innovatieve oplossingen die de leefruimte maximaliseren. En ondanks de compacte indeling, hoef je niet in te boeten op comfort. De bedden in deze caravans zijn net zo comfortabel als die bij jou thuis.

Knaus caravans zijn daarnaast gebouwd met de beste materialen en geavanceerde technologieën. De robuuste constructie en veiligheidssystemen zorgen voor een zorgeloze reis, ongeacht de weersomstandigheden of het terrein.

Sport of Südwind

Twee populaire modellen zijn de Knaus Spurt en Knaus Südwind:

  • De Knaus Sport is een lichtgewicht model en daardoor gemakkelijk te trekken. Fijn voor lange reizen dus. Deze caravan is ontworpen voor kampeerders die houden van overnachten in de natuur.
  • De Knaus Südwind is meer geschikt voor kampeerders die luxe en comfort zoeken tijdens hun kampeervakantie. De hoogwaardige afwerking en het strakke design maken de Südwind geliefd.

Of je nou kiest voor een occasion of een nieuw model van Knaus, jouw vakantie kan beginnen!