ACSI FreeLife

Menu

Tabbert caravan kopen: nieuw of occasion

Bij Tabbert caravans ligt de nadruk op kwaliteit en ontwerp. Dat uit zich in de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Deze caravans zijn goed geïsoleerd en daardoor kan je in ieder seizoen lekker kamperen. Tabbert caravans staan verder bekend om de luxe ontwerpen met aandacht voor detail. Hierbij kan je denken aan de verlichting en interieurafwerking.

Lees verder

Flexibel indelen

Bij Tabbert caravans heb je ruime keuze aan indelingen en configuraties. Op die manier kan je de caravan aanpassen naar je eigen wensen, wat ervoor zorgt dat de caravan echt bij jou past.

Populaire modellen

Populaire modellen zijn de Tabbert Da Vinci, Cellini en Vivaldi. De Da Vinci is speciaal ontworpen voor gezinnen. Met een moderne uitstraling en veel opbergruimte en comfort is dit een geliefde caravan. Ook hier is veel flexibel in te delen, zo zijn er modellen met stapelbedden voor kinderen, maar ook modellen met aparte slaapkamers voor de ouders.

De Cellini is een luxe caravan, met mooie afwerking en een chique uitstraling. Je vindt hier ook een luxe keuken, uitstekende isolatie en in nieuwe modellen ook een Bluetooth-audiosysteem. Ook de Tabbert Vivaldi mag niet in dit rijtje ontbreken. Een compacte, lichtgewicht caravan geschikt voor twee personen die vaak onderweg zijn. Het lichte interieur en de grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel.

Ga jij een Tabbert caravan kopen? Dan kan je kampeervakantie beginnen!