ACSI FreeLife

Menu

TABBERT caravan kopen: nieuw of tweedehands

Bij TABBERT caravans ligt de nadruk op kwaliteit en ontwerp. Dat uit zich in de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Deze caravans zijn goed geïsoleerd, waardoor je ieder seizoen in comfort kampeert. TABBERT caravans staan verder bekend om de luxe ontwerpen met aandacht voor detail, zoals de verlichting en interieurafwerking. Dit maakt deze caravans niet alleen heerlijk om in te kamperen, maar ook een lust voor het oog.

Elegance Flow Design

De huidige TABBERT vloot wordt gekenmerkt door het Elegance Flow Design: een fraaie, vloeiende ontwerptaal waardoor de caravans zeer modern ogen. Maar ondanks de ruime aandacht voor het uiterlijk van de caravans, is er ook aan de binnenkant over elke centimeter nagedacht.

Bij TABBERT caravans heb je dan ook ruime keuze aan indelingen en configuraties. Op die manier kan je de caravan aanpassen naar je eigen wensen, wat ervoor zorgt dat de caravan echt bij jou past. Of je nu een caravan zoekt voor twee, vier of zes personen: bij TABBERT vind je de caravan voor jou.

Populaire modellen

Populaire modellen zijn de TABBERT Da Vinci, Cellini en Vivaldi. De Da Vinci is speciaal ontworpen voor gezinnen. Met een moderne uitstraling en veel opbergruimte en comfort is dit een geliefde caravan. Ook hier is veel flexibel in te delen, zo zijn er modellen met stapelbedden voor kinderen, maar ook modellen met aparte slaapkamers voor de ouders.

De Cellini is een luxe caravan, met mooie afwerking en een chique uitstraling. Je vindt hier ook een luxe keuken, uitstekende isolatie en in nieuwe modellen ook een Bluetooth-audiosysteem.

Ook de Vivaldi mag niet in dit rijtje ontbreken. Een compacte, lichtgewicht caravan geschikt voor twee personen die vaak onderweg zijn. Het lichte interieur en de grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel.