ACSI FreeLife

Menu

Kampeermiddelen ACSI FreeLife TestTour 2023 – Jura

In de zomer van 2023 vertrok de TestTour-karavaan voor een mooie kampeerreis door het Franse departement de Jura. De twee testteams maakten kennis met de regio en testten uitgebreid een gloednieuwe auto-caravancombinatie. Actieve Levensgenieters Bert en Veronique verruilden hun eigen caravan tijdelijk voor een Bürstner Premio 455 TS. Het stel stond in 2022 107 nachten op de camping, dus als ervaren caravankampeerders weten ze waar ze op moeten letten. De Gezinskampeerders familie De Vries kamperen al jaren met een vouwwagen. In de Jura ervaren Gerbrand, Linda, Tessa, Bente en Sam voor het eerst hoe het is om op vakantie te gaan met een auto-caravancombinatie.
Op deze pagina lees je alles over de trekauto’s en caravans tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2023 in de Jura.

Bürstner Premio 455TS

icon caravanBürstner Premio 455 TS

De luxe Bürstner Premio 455 TS is een ideale caravan voor kampeerders die comfort belangrijk vinden. Achterin de caravan zit een grote rondzit waar je gemakkelijk met vier volwassenen kunt zitten. Samen met het vaste bed in de caravan, kun je hier met vier personen slapen. Het vaste bed heeft een speciale lattenbodem met een hefsysteem, waardoor de opbergruimte onder het bed gemakkelijk toegankelijk is. Op het bed licht een koudschuimmatras wat zorgt voor goed slaapcomfort. De caravan heeft een ruime keuken, met een groot werkblad en een hoge koelkast, met vriesvak. De indeling is praktisch en er is veel kastruimte voor kleding, keukenspullen en andere benodigde bagage. De badkamer heeft een wc, wasbak en douche. De douchewand scheidt het toilet van de douche waardoor je gemakkelijk kunt douchen zonder de gehele badkamer nat te maken.

 
Meer info


 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

icon caravanMitsubishi Eclipse Cross PHEV

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is een hybride trekauto met vierwielaandrijving. Opladen kan met een gewone lader en een snellader. Je kunt deze auto zelfs opladen met een stekker in het stopcontact. De ruime wagen is van alle luxe snufjes voorzien. Zo biedt hij Lane Assist, waardoor je een melding krijgt wanneer je op de andere weghelft terechtkomt. De gravelmodus is vooral handig als je in de bergen of op wegen met losliggende steentjes rijdt. Wanneer je deze modus aanzet, voorkom je dat je vast komt te zitten op moeilijk begaanbare wegen. Zeker wanneer je een caravan achter de auto hebt, is dit een fijne functie. De auto heeft grote ramen en biedt uitstekend zicht als je rijdt. Dankzij het grote dakraam is de auto heel licht. De bekleding is van leer en de stoelen zijn comfortabel.

 
Meer info


 

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar het laatste kampeernieuws?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

 

LMC Tandero 480D

icon caravanLMC Tandero 480 D

De zeven meter lange LMC Tandero 480 D weegt rijklaar net geen 1.200 kilogram. De caravan beschikt aan de voorkant over een Frans bed van 200 bij 146 centimeter. Onder het bed zit een grote opbergruimte waar je bij komt door de lattenbodem op te tillen. De keuken vind je op de as en de toiletruimte linksvoor naast het bed, waardoor de caravan extra ruim oogt. Aan de achterzijde van de caravan is een zitje, waar je met twee volwassenen en drie kinderen kunt zitten. Het zitje kan gemakkelijk worden omgebouwd tot tweepersoons bed. De caravan heeft veel opslagruimte en een grote disselbak. Dit is ideaal wanneer je veel spullen mee wilt nemen op vakantie.

 
Meer info


 

Nissan X-Trail

icon caravanNissan X-Trail e-Power e-4orce

De Nissan X-trail e-Power e-4orce is een stoere bolide met elektrische aandrijving. De auto heeft 213 pk en mag 1.650 kilogram trekken. Ruim voldoende om met de LMC Tandero aan de trekhaak het Jura-gebergte te trotseren. De e-Power technologie van de Nissan X-Trail gaat verder dan een conventionele hybride. Nissan e-Power is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor.
De auto is verkrijgbaar in een zeven-zits editie, wat ideaal is voor grote gezinnen. Ook is de auto van allerlei luxe snufjes voorzien, zoals een achteruitrijcamera. En stoelverwarming en -koeling op zowel de stoelen voorin als op de achterbank. Deze kan per stoel aangezet worden zodat iedere passagier zijn eigen stoeltemperatuur kan bepalen. De Gezinskampeerders zijn erg enthousiast over deze ruime, luxe auto.

 
Meer info