ACSI FreeLife

Menu

Gezin test Dethleffs c’go Spring Edition tijdens TestTour Wallonië

testtourSinds afgelopen voorjaar staat ie-te pronken bij de dealer: de Spring Edition van de Dethleffs c’go. Dit instapmodel was tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2019 naar Wallonië/de Ardennen het onderkomen van de familie Van Estrik, testteam Gezinskampeerders. Een korte introductie.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
TestTour Wallonië_gezinskampeerders_c'go spring edition
Dethleffs c'go 415 QL Spring Edition

Signalement

Merk
Dethleffs
Model
c'go 415 QL Spring Edition
Onderstel
Lichtgewicht Al-Ko-chassis, chassis verzinkt en oploopremsysteem met terugrij-automaat, stabilisatorkoppeling
Testjaar
2019
Gewicht
Gewicht 1.080 kg (incl. Spring Edition-pakket), laadvermogen 280 kg, max. toelaatbaar totaalgewicht 1.360 kg
Basisprijs
€ 17.495

Gewend aan een Fendt

Voor de gezinskampeerders was de aanschaf van een lichtere auto de motivatie om mee te doen aan de ACSI FreeLife TestTour. De familie Van Estrik (Saskia, Frank, Dinand en Robin) kampeerde altijd met een zware Fendt-caravan. Het testteam is benieuwd of een lichtere caravan genoeg in huis heeft voor een comfortabele vakantie.

Indeling c’go Spring Edition

De c’go waarmee het testteam op pad gaat heeft geen typische gezinsindeling. Achterin is de zitgroep om te bouwen tot bed en voorin is een vast, dwarsgeplaatst ouderbed. In het midden vind je de keuken en de toiletruimte.

Verzekerd van mooie opties

Met deze c’go Spring Edition ben je verzekerd van een aantal aantrekkelijke opties: gladde buitenbeplating, aluminium wielen, disselafdekking, hordeur, groot voorraam, panorama dakluik, Truma warmwatervoorziening, ringverwarming en een gewichtsverhoging naar 1.360 kilogram.

Uiterlijk en afmetingen c’go

Het witte exterieur van de c’go wordt hier en daar onderbroken door een strakke striping in rood en grijs. Aan het c’go-logo is subtiel een bloempje toegevoegd dat aangeeft dat het hier om de Spring Edition gaat. Ook de dissel ziet er strak uit dankzij de zilvergrijs kleurige kunststof beplating. De Dethleffs heeft een opbouwlengte van 498 centimeter en een stahoogte van 198 centimeter. In totaal is hij 631 centimeter lang en 220 centimeter breed.

Volg de TestTour op de voet

Heeft de Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition genoeg in huis voor een gezin met twee kinderen? Vanaf zondag 22 december kun je de belevenissen van de Gezinskampeerders tijdens hun tour door Wallonië/de Ardennen volgen op onze website. In de video’s komt de caravan uitgebreid aan bod.

Praat mee

Praat mee: Gezin test Dethleffs c'go Spring Edition tijdens TestTour Wallonië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht