ACSI FreeLife

Menu

Actievelingen met nieuwe Eriba Nova Trend naar Wallonië

testtourMet een nieuwe opbouwtechniek en een spectaculaire inrichting is de Eriba Nova dit jaar zijn 54e bouwjaar ingegaan. Aan het testteam Actievelingen, Henriëtte en Erwin van der Louw, de schone taak om deze splinternieuwe Nova Trend 480 als allereerste kampeerders te testen tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2019 in Wallonië/de Ardennen. Hieronder stellen we je alvast voor aan deze excentrieke Eriba.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
TestTour 2019_Eriba Nova 480_actievelingen

Signalement

Merk
Eriba
Model
Nova Trend 480
Onderstel
Mono as, Climadur opbouwtechnologie, gladde grijze beplating, hagelwerend dak, stabilisatorkoppeling
Testjaar
2019
Gewicht
Leeggewicht 1.280 kg, laadvermogen 140-640 kg, max. toelaatbaar totaalgewicht 1.500-2.000 kg (testmodel 1.800 kg)
Basisprijs
€ 26.490 (incl. extra opties)

Het interieur van de Nova 2020 is volledig nieuw. Het licht en strak ontworpen interieur heeft veel hoogglanzend wit,  bruine kleppen bij de bovenkasten en het keukenblok, met zilverkleurige accenten.

Veel luxe aan boord van de Nova

De Nova Trend heeft achterin een royale zithoek die uit twee loungebanken en een tafel bestaat. Rondom zijn er bovenkastjes en een groot dakluik zorgt voor veel lichtinval. Gecombineerd met de witte en lichtbruin gekleurde houten details geeft dat de caravan een ruimtelijke uitstraling. Het bed bevindt zich voor in de caravan en op de as is de keuken en de toiletruimte geplaatst. Met een dakairco en sfeervolle ledverlichting heeft het stel veel luxe aan de haak.

2019 Acsi testtour-eriba nova trend 480

Eriba Nova: bediening via app

De Nova is technisch behoorlijk compleet uitgerust. Via een centraal bedieningspaneel kun je het uitgebreide lichtsysteem, de verwarming en warm water, de airconditioning en de vulstanden van de tanks bedienen en controleren. Dat kan overigens ook via een app op je smartphone, bluetooth of internet.

Het gaat zelfs zover dat je op afstand een gps-tracker kunt activeren, bij diefstal bijvoorbeeld. Het Raum+system blijft, wat inhoudt dat alle bergruimten volledig vrij zijn van techniek, leidingen of bedrading. Alleen de combi-verwarming is in een van de ruimtes ondergebracht.

Mis niets van de TestTour 2019

Het klinkt hartstikke mooi wat de Eriba Nova Trend 480 op papier allemaal te bieden heeft, maar hoe doet hij het in de praktijk? Vanaf zondag 22 december blikken we op deze website in de vorm van blogs en video’s uitgebreid terug op de TestTour 2019 in Wallonië/de Ardennen. Uiteraard komen de ervaringen van de Actievelingen met de Eriba daarin ook uitvoerig aan bod.

Praat mee

Praat mee: Actievelingen met nieuwe Eriba Nova Trend naar Wallonië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht