ACSI FreeLife

Menu

Team Actievelingen test Fendt Bianco Selection 465 TG

De Fendt Bianco Selection 465 TG is tijdens de ACSI FreeLife TestTour het onderkomen van het testteam Actievelingen: Sophia en Harm Peperkamp. De caravan van modeljaar 2021 is vers uit de fabriek gerold en Sophia en Harm zijn de eersten die hem uit mogen proberen!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Fendt Bianco Selection 465 TG

Signalement

Merk
Fendt
Model
Bianco Selection 465 TG
Onderstel
Euro-assysteem Al-Ko, gegalvaniseerd lichtgewicht systeem chassis Al-Ko
Banden
206/65/R15
Testjaar
2020
Gewicht
max. toelaatbaar totaalgewicht 1.500 kg, leeggewicht 1.237, laadvermogen 215 kg
Basisprijs
€ 24.200

De Fendt Bianco Selection 465 TG heeft een rondzitgroep achterin met een grote kledingkast. In het midden van de caravan is de keuken geplaatst en ertegenover zit de toiletruimte. Voorin de caravan vind je twee enkele bedden waar je door eenvoudig een tweepersoonsbed van maakt door een lattenbodem uit het nachtkastje te schuiven. En dat alles op een lengte van 705 centimeter, een breedte van 232 centimeter en een stahoogte van 195 centimeter. De caravan heeft een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 1.500 kilogram. Er blijft in de Fendt Bianco Selection 465 TG een laadvermogen van 215 kilogram over.

Lichte kleuren

De Fendt Bianco Selection 465 TG kenmerkt zich door mooie en lichte kleuren en een houtlook vloer van binnen. Buiten vallen juist de chromen (en tevens ergonomisch gevormde) rangeergrepen en vlotte belijning op.

Slaapcomfort

Ieder heeft bij zijn bed de beschikking over een eigen nachtkastje, leeslampje en stopcontact. De lattenbodem heeft volledig flexibele, elastische veerbruggen waarmee je de hardheid kunt instellen. In combinatie met de binnenveringsmatrassen is het goed vertoeven in de slaapkamer van de Fendt Bianco Selection 465 TG.

Veel bergruimte

De toiletruimte is uitgerust met toilet, wastafel, uitklapbaar raam van melkglas en biedt daarnaast veel bergruimte. Dit is overigens in de hele caravan het geval. Aan opbergruimte is geen gebrek. In de keuken is een extra plankje, wat tevens een extra afscheiding met de slaapruimte biedt. Een handige plek om een koffiezetapparaat op te zetten. Het aanrechtblad in de keuken is niet heel erg groot, maar de extra legplank voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, geeft je net even wat meer werkruimte.

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen en testbevindingen van de Actievelingen in ACSI FreeLife magazine 8-2020. Van november 2020 tot en met mei 2021 kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook nog eens allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

 1. ME

  Waarom geen opmerkingen over de zeer hoge kogeldruk. Hierdoor weinig belading mogelijk voor de as!!
  Achter de as meer een zwaarder beladen heeft een negatieve invloed op het rijgedrag.
  2 E bikes op de dissel is onmogelijk.

  Reageer
  0
  0
  1. HV

   Geachte heer Eyck,
   Ik heb deze zomer een Fendt Bianco 465 gt gekocht en ben het met u eens dat het onmogelijk is om met twee e-bikes op de dissel een verantwoorde kogeldruk te verkrijgen.
   Als je ook nog een volle gasfles in de disselbak hebt staan kan je het helemaal vergeten, de kogeldruk gaat dan snel naar de 125 a 135 kg.
   Een e-bike in de caravan en de gasfles in de auto geeft verlichting maar ik zoek nog uit hoeveel.
   Voor de e-bike in de caravan is geen kant en klare oplossing dus moet je zelf iets bedenken, daar ben ik nu mee bezig.

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Team Actievelingen test Fendt Bianco Selection 465 TG

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht