ACSI FreeLife

Menu

Is de Fendt Tendenza de ultieme caravan voor levensgenieters?

TestTour KarinthiëAls onderkomen krijgen levensgenieters Rob en Joke Riksen voor de TestTour naar het Oostenrijkse Karinthië beschikking over de luxe Fendt Tendenza 515 SG. Aan hen de schone taak om uit te proberen of de Fendt Tendenza alles in huis heeft voor fulltime levensgenieters.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Fendt Tendenza 515 SG

Wie het merk Fendt een beetje kent, weet dat de designers en technici zich helemaal uitleven in de Tendenza-serie. Alle nieuwe trends voor de stijlvolle kampeerder vind je er in terug. De Tendenza 515 SG heeft een ruime rondzit achterin de caravan. Een keuken met er tegenover de toiletruimte in het midden en twee royale enkele bedden voorin de caravan. Een perfecte indeling voor levensgenieters die graag de ruimte hebben, maar ook een goed gevoel voor smaak.

Uitgekiend lichtsysteem

Zo beschikt de Fendt Tendenza namelijk over een uitgekiend lichtsysteem wat volledig is aan te passen aan de wensen van de gebruiker. De Fendt Tendenza 515 SG is voorzien van one way vision- ramen waardoor je gemakkelijk naar buiten kijkt, maar moeilijk naar binnen. Dat zorgt voor extra privacy op de camping. Alle ramen zijn voorzien van hor- en verduistering.

In de gehele Fendt Tendenza 515 SG is meer dan genoeg bergruimte voor allerhande vakantie- en kampeerspullen. Overal zijn kastjes rondom en grote lades waar je van alles en nog wat in kwijt kunt. Ook in de toiletruimte is genoeg opbergruimte voorzien.

Hoog slaapcomfort

Van de tweepersoonsbedden voorin de Fendt Tendenza 515 SG kun je eenvoudig een tweepersoonsbed maken. Met extra kussendelen en een uittrekbare lattenbodem kun je naar wens een megabed creëren. De lattenbodem heeft volledig flexibele en eleastische veerbruggen met hardheidsinstelling en is voorzien van een 7 zone-matras. Die combinatie belooft een hoog slaapcomfort.

De meubels van de Fendt Tendenza 515 SG zijn uitgevoerd in donker Chesterfield-eiken decor. De hele caravan is voorzien van een PVC vloerbedekking. Qua verwarming is de Fendt voorzien van een Truma gaskachel Combi 4 met een digitaal bedieningspaneel. Daarnaast is het systeem ook iNet gereed. Wat wil zeggen dat je het systeem via de Truma app op afstand kunt bedienen.

Beleef Karinthië met ons mee!

Benieuwd of de Fendt Tendenza 515 SG kan voldoen aan de verwachtingen van levensgenieters Rob en Joke? In ACSI FreeLife magazine 2-2021 lees je hun uitgebreide testverslag. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Is de Fendt Tendenza de ultieme caravan voor levensgenieters?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht