ACSI FreeLife

Menu

Gezinskampeerders over de Volvo XC60 Recharge T8 AWD

“Op vakantie gaan met deze auto is een feestje”. Dat is de conclusie van de vijfkoppige familie Toorenburg, die met een Volvo XC60 Recharge T8 AWD door Karinthië reisde. Het testteam Gezinskampeerders was zeer gecharmeerd van de XC60 en vond de auto ‘stoer, chic, krachtig en luxe’. Verder straalde hij kwaliteit en vonden ze het uiterlijk ‘zeer mooi, niet schreeuwerig of protserig’. Tijd voor een impressie!

Auteur
Timo de Boer
Datum
ReactiesReageer
Volvo XC60 Recharge T8 AWD

Stoelen met massage

Ook het comfort beoordeelde het gezin als zeer goed. “De voorstoelen zijn uitstekend, de verstelmogelijkheden van de voorstoelen zijn zeer prettig. Bovendien zijn de massagefunctie en de stoelkoeling erg aangenaam.” Ook de vering en de schokdemping werden als plezierig ervaren.

Volvo XC60 Recharge T8 AWD

Probleemloze bediening

De bediening van de XC60 is volgens Mark, de chauffeur van de familie Toorenburg, probleemloos. Alles werkt prettig en ergonomisch. Maar de navigatie aan boord werkte alleen perfect als het adres exact werd ingegeven. In een enkel geval viel het gezin terug op de navigatie van een smartphone die je via Apple CarPlay of Android Auto makkelijk kunt koppelen.

Veel laadruimte

Veel lof was er ook voor de laadruimte van de XC60. “De auto is heel makkelijk te beladen en er is voldoende ruimte, terwijl we zelf een Volkswagen Transporter gewend zijn. De achterklep opent makkelijk en biedt een ruime opening. En je kunt er gerust veel bagage in stoppen, want de automatische hoogteregeling corrigeert zelf de belasting van de achteras.” Een zeer praktisch snufje dat goed van pas komt voor een gezin met veel bagage aan boord.

Volvo XC60 Recharge T8 AWD

Stabiele combinatie

“Wij hadden de verwachting dat de grote Fendt-caravan door zijn lengte en gewicht het rijgedrag van de auto zou bepalen, maar daar hebben we niets van gemerkt”, zo gaan onze gezinskampeerders verder. “De auto en de caravan plakten aan de weg, zowel rechtuit als in bochten. De combinatie voelde zeer stabiel aan en de auto had alle situaties steeds onder controle. Niet alleen als caravantrekker is het een zeer aangename auto, maar ook alle uitstapjes vanaf de campings gaven ons een heel positieve ervaring. We hebben het gevoel dat je met deze auto met elke caravan een zorgeloze vakantie hebt.”

Volvo XC60 Recharge T8 AWD

Beleef Karinthië met ons mee!

Meer weten over de Volvo XC60 Recharge T8 AWD? Bekijk dan de video of lees het uitgebreide testverslag van onze autojournalist Mario Vos in ACSI FreeLife magazine 1-2020. Hierin lees je ook over de avonturen van testteam Gezinskampeerders. Tot en met mei 2021 kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook nog eens allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Praat mee

Praat mee: Gezinskampeerders over de Volvo XC60 Recharge T8 AWD

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht