ACSI FreeLife

Menu

Sportievelingen testen Fendt Saphir 465 SFB

TestTour KarinthiëRob en Ellen zijn inmiddels een weekje in Karinthië. In deze sportieve regio voelen zij zich helemaal thuis! Wandelen in de bergen, fietsen rond de Ossiacher See en mountainbiken in de bossen. Onze sportievelingen zitten weinig stil. Om na elke activiteit weer heerlijk uit te kunnen rusten, hebben ze de comfortabele Fendt Saphir 465 SFB meegekregen. Hoe die tot nu toe bevalt, vertellen ze je in deze video!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Fendt Saphir sportievelingen

Het leven op Camping Bad Ossiacher See is goed. De stralende zon zorgt voor een heerlijk zomerse sfeer, al is het midden op de dag onder de luifel van de Fendt beter vol te houden. Rob leest wat, terwijl Ellen al in de caravan staat om een rondleiding te geven door hun splinternieuwe paleisje. Aan ruimte geen gebrek in deze Fendt. Ellen: ”heel veel kasten die allemaal makkelijk sluiten, heel veel lades waar je ontzettend veel in kwijt kan.” De zithoek is trouwens ook niet mals, met genoeg plek om te zitten of zelfs onderuit te gaan liggen.

Luxe koelkast en heerlijk bed

De wasbak en gaspitten worden mooi afgeschermd met twee losse glasplaten. De koelkast is echter de grote eyecatcher in de keuken. ”Prachtig en met een groot vriesvak”, zegt Ellen enthousiast. Mocht je de deur niet helemaal dichtdoen, dan hoor je dat vanzelf. Ellen: ”de koelkast gaat piepen op het moment dat je ‘m niet goed sluit.” Dan gaat ze door naar het slaapgedeelte. Het bed slaapt lekker en is goed op te tillen. Eronder zit veel opbergruimte. Ook de badkamer en toilet bevallen goed, met zelfs kastruimte boven de wc-pot.

Kantelbaar fietsenrek

Waar Ellen eindigde bij het toilet, gaat Rob verder bij de vuilwatertank. ”Daar zit een aparte waterinlaat op, waardoor je door middel van het vullen van het peilglas, precies kunt zien wat je aan water verbruikt”, meldt hij ons. Dan is het tijd voor de rest van de buitenkant van de Fendt Saphir 465 SFB. Sportief als ze zijn, laat Rob gelijk de mountainbikes zien die ze mee hebben genomen. Die staan op een rek op de disselbak van de caravan. Rob vertelt daarover: ”mooie bijkomstigheid is dat het kantelbaar is, zodat je toch bij de disselbak kan.”

Ellen liet al zien hoe ze het bed optilde om bij de garageruimte te komen. Van de buitenkant is het net zo simpel om daarbij te komen. Rob: ”die ruimte kun je mooi benutten voor de tafel en stoelen.” Naast deze praktische pluspunten valt het uiterlijk van de Fendt in de smaak. ”Ik vind ‘m qua design echt prachtig. Een mooie caravan, maar dit spring er voor mij echt uit”, zegt hij terwijl hij lachend naar het ‘kontje’ van de caravan wijst. Na de tour pakt het stel de opblaasbare kano en lopen ze naar de Ossiacher See. Tsja, je bent sportieveling of niet …

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de sportievelingen in ACSI FreeLife magazine 3-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Sportievelingen testen Fendt Saphir 465 SFB

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht