ACSI FreeLife

Menu

Fendt Bianco Selection 515 SKM onder de loep

TestTour KarinthiëDe gezinskampeerders verblijven op een schitterende terrassencamping aan de Ossiacher See. Vanuit hun hooggelegen kampeerplek hebben ze uitzicht over het water. In zo’n decor is het natuurlijk extra fijn om te genieten van een ontbijtje onder de luifel van hun Fendt Bianco Selection 515 SKM. Na een kleine week in Karinthië kunnen Karen en Mark je van alles vertellen over deze ruime caravan. Ze krijgen daarbij hulp van Loïs en Figo!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Fendt Bianco Selection 515 SKM

Omdat Loïs in het stapelbed slaapt, vertelt zij over haar ervaringen. ”Dit is mijn bed. Het is erg handig dat deze vakjes er zijn”, aldus een enthousiaste dochter. Verder is ze blij met het flexibele leeslampje. Dit is trouwens multifunctioneel. Karen licht dit toe: ”Wat erg leuk is, is dat er een USB-lader in zit’. Ten slotte toont Loïs nog even hoe de verduisteringsplissé werkt. Kortom: een heerlijke slaapplek voor de jongste telg!

Ruime caravan met fraaie keuken

Karen vervolgt de rondleiding. Met de keuken kun je als gezin van vijf goed uit te voeten. In de brede lades kan een hoop bestek en er is zelfs plek voor een kruidenkastje. Helaas wordt ze wat minder warm van het gasfornuis: ”het is fijn, maar wel ietwat smal voor drie pannen”, zo bekent Karen. De blikvanger van de keuken moet nog komen. Dat is de koelkast. Deze is erg groot en heeft als leuke extra dat je de deur aan beide kanten kunt openen.

De treinzit is geschikt voor vier personen, dus eten doet de familie Toorenburg vooral buiten in het Oostenrijkse zonnetje. Wel kun je er gezellig een spelletje spelen. Door het zitgedeelte om te bouwen tot bed, ontstaat een fijne rustplek voor de kinderen. Ook aan kastruimte in de Fendt Bianco Selection 515 SKM geen gebrek. Vijf jassen kun je er gemakkelijk in kwijt. Daarnaast zit er onder het bed (2,10 m) achter in de caravan nog een flinke bergruimte.

Luxe afwerking en strakke looks

Ook Mark doet graag zijn zegje over de Fendt. Hij begint met de deur. Die is fraai, met een getint raam (met zonwering) en een ingebouwde prullenbak erin. Dan neemt Figo het stokje over. Hij laat ons de bergruimte onder het stapelbed zien. Wie het onderste bed omhoog klapt, maakt plek voor een fiets of brommer. De mannen lopen naar voren, naar de disselbak. De deur gaat soepel open en onthult nóg meer opbergplek. De eindconclusie is voor Mark: ”ik vind het design erg mooi. Vooral de achterkant is erg strak!”

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Tot en met mei kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. Alle video’s vind je ook terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Fendt Bianco Selection 515 SKM onder de loep

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht