ACSI FreeLife

Menu

Dit vonden de Levensgenieters van de TestTour in Kroatië

ACSI FreeLife TestTour logoLevensgenieters Walter en Silvia maakten in Kroatië hun comeback op de camping, met de Kia Sportage Plug-in Hybrid en de LMC Sassino aan de trekhaak. Het kampeervlammetje laaide in de regio Istrië na een paar jaar kampeerpauze weer op. “Genieten is hier overal heel dichtbij.’’

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
TestTour Kroatië_Walter en Silvia_Casanova_2

“Als we terugdenken aan de TestTour Kroatië denken we aan de mooie natuur van Istrië, het prachtige weer en de ongedwongen, gezellige sfeer op de camping met de mede-testteams en het ACSI FreeLife-team”, zo blikken de Levensgenieters terug. “Door één plek als favoriet te noemen, doen we Istrië tekort. Eigenlijk is de hele kuststrook een aanrader en genieten overal heel dichtbij!”

Istrië met de LMC Sassino en de Kia Sportage

De caravan met zijn frisse, strak uiterlijk bleek een perfect onderkomen voor stellen, met zijn prima bed, grote koelkast met vriesvak en veel opbergruimte. “Het serviceluik onder het bed is voor een caravan heel ruim bemeten”, prijst Walter. De Kia Sportage werd overladen met complimenten, van zijn fraaie uiterlijk tot zijn prettige rijkwaliteiten. “Walter levert met pijn in zijn hart de sleutels in”, zo vertrouwde Silvia ons toe bij het afscheid van de hybride SUV.

Proeven van Istrië: wijn en olijfolie

Wijn- en kookliefhebbers Silvia en Walter ontdekten Istrië’s culinaire verleidingen. Bij olijfolie-producent Chiavalon leerden ze dat olijfolie proeven een speciale techniek vergt. En het testen van de heerlijke wijnen op het terras van wijnhuis Veralda, met uitzicht over de uitgestrekte wijngaarden, was voor de bon bivants natuurlijk “puur genieten”.

Wandelen door verleidelijk Vrsar

In het dromerige havenstadje Vrsar met een heuse ‘liefdesgeschiedenis’ stonden Silvia en Walter ineens oog in oog met de verleider Casanova. “Gelukkig hadden zijn versierkunsten geen succes en droop hij met lege handen en zijn staart tussen de benen af”, lacht het stel. Na genoten te hebben van de prachtige uitzichten vanuit het stadje op de baai zagen ze samen bij een romantisch diner aan de haven de zon onder gaan.

Bekijk de video

Nieuwsgierig naar alle avonturen van Levensgenieters Walter en Silvia in Istrië? Lees dan hier alle blogs en bekijk de bijbehorende video’s. Meer zien van de TestTour in Kroatië? Bekijk alle video’s op ons YouTube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Dit vonden de Levensgenieters van de TestTour in Kroatië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht