ACSI FreeLife

Menu

Cultuurliefhebbers testen eigenzinnige LMC Style

testtourHet onderkomen van Cultuurliefhebbers Maarten en Eveline is een compacte caravan van LMC. Het interieur van deze LMC Style 400F is verrassend ingericht. Wat vindt het testteam van deze instapcaravan?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
LMC Style 400F

Deze LMC heeft dankzij de frontkeuken een heel eigen indeling. Maar dat is niet het enige kenmerk dat deze caravan – die drie dakramen telt – eigenzinnig maakt. Het opklapbare bed van 150 x 190 centimeter werk je overdag in een handomdraai weg tegen de achterwand, zodat in diezelfde ruimte de zithoek tevoorschijn komt.

Licht en vriendelijk geprijsd

Aan laadruimte geen gebrek in deze LMC. Met onder meer drie grote keukenlades, een ruime koelkast met vriesvak en een garderobe, kun je echt van alles kwijt. Dat zie je ook terug in het laadvermogen. De LMC Style weegt rijklaar iets meer dan een ton, maar je mag ‘m standaard beladen tot 1.300 kilogram. Met een basisprijs van € 19.312 is deze LMC ook nog eens vriendelijk geprijsd.

Ruimer dan je denkt

Als cultuurliefhebbers Maarten en Eveline na vier dagen vanuit Lenk im Simmental onderweg zijn naar hun tweede bestemming in het Berner Oberland, moet Maarten bekennen dat hij zijn camper best zou willen inruilen voor deze compacte LMC. Een veelbelovend eerste oordeel over de testcaravan.

Maarten: “Als je binnen bent, oogt de caravan een stuk groter dan dat hij van buiten lijkt.” Dankzij de efficiënte indeling met frontkeuken en opklapbaar bed blijft er genoeg plaats over voor een toiletruimte, Die is onder meer uitgerust met een cassettetoilet en een wastafel.

Lees verder

Hoe kijken de cultuurliefhebbers terug op hun TestTour met deze LMC? Je ziet en leest het in het uitgebreide artikel in ACSI FreeLife 1-2022.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Cultuurliefhebbers testen eigenzinnige LMC Style

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht