ACSI FreeLife

Menu

Januari is de maand van de kampeerbeurzen

Kampeerbeurzen zijn als een snoepwinkel voor liefhebbers van de nieuwste kampeermiddelen en de laatste trends. Maar het is ook een uitstekende plek om in vakantiesfeer te komen en inspiratie op te doen voor je volgende vakantiebestemming. In januari staan er drie beurzen op de planning die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
beurs_Caravana_kampeerbeurzen

Vakantiebeurs (12 t/m 15 januari 2023)

Wegdromen in de sferen van je volgende vakantie, genieten van de veelheid aan mogelijke bestemmingen en alvast ervaren hoe je vakantie-eten straks gaat smaken. De Vakantiebeurs is voor velen de ideale voorpret en inspiratiebron voor een mooie camperrondreis of een verrassende camping in binnen- en buitenland.

CMT Stuttgart (14 t/m 22 januari 2023)

Op zoek naar nog meer inspiratie voor kamperen en vrije tijd? In Stuttgart vind je tijdens de CMT Stuttgart natuurlijk de nieuwste campers en caravans, maar ook talloze ideeën voor je volgende vakantiebestemming

Caravana (25 t/m 29 januari 2023)

In de aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen kun je eind januari in Leeuwarden alvast je hart ophalen aan caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings in heel Europa. Caravana is een dagje uit voor het hele gezin om alvast in hogere kampeersferen te komen.

Fiets en Wandelbeurs (24 t/m 26 februari 2023)

In februari is er ook nog eentje. Drie dagen lang staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van dé hobby’s van kampeerders: fietsen en wandelen. Op grote parcoursen kan je de nieuwste (elektrische) fietsen uitproberen en ontdek je natuurlijk talloze fiets- en wandelbestemmingen. Duitsland vormt dit jaar het themaland tijdens de Fiets en Wandelbeurs. In het Duitsland Paviljoen ontdek je de ongekende fiets- en wandelmogelijkheden en kun je genieten van Duitse specialiteiten.

Praat mee

  1. H

    Ik mis de dealers van de Hymer groep?

    Reageer
    1
    0

Praat mee: Januari is de maand van de kampeerbeurzen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht