ACSI FreeLife

Menu

Gezinskampeerders op reis met de Volvo XC60

TestTour KarinthiëDe familie Toorenburg is al een tijdje op pad door de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Na hun verblijf aan de Ossiacher See, trekt het gezin richting de Pressegger See voor hun volgende avontuur. Tijdens dit ritje maken de gezinskampeerders een korte tussenstop. Zo kunnen ze even de benen strekken. Mark maakt gelijk gebruik van de gelegenheid en velt een voorlopig oordeel over de Volvo XC60.

Auteur
Bram Kuhnen
Datum
ReactiesReageer
Volvo XC60

Het verblijf op Terrassen Camping Ossiacher See is bij de gezinskampeerders erg in de smaak gevallen. “Het was een heerlijke camping”, vertelt Karen enthousiast. “Mooi gelegen aan het meer, dus we hebben ook lekker veel kunnen zwemmen.” Nu maakt de familie zich op voor de rit richting Naturpark Schluga Seecamping. Opnieuw een prachtige camping, op korte afstand van het meer. Dat zal de familie wel weer bevallen. En na een nieuwe rit door de groene bergen van Karinthië, durft Mark hetzelfde te concluderen over de auto waarmee het gezin op pad is.

Hoe bevalt de Volvo XC60?

“Wat een fijne auto”, begint Mark zijn betoog over de Volvo XC60 enthousiast. “Een luxe uitstraling, rustige wegligging en veel vermogen. Zowel met als zonder caravan.” Vooral de speciale stand voor het rijden in de bergen – en waar kun je dat nu beter uitproberen dan in Karinthië – heeft voor veel rijplezier gezorgd. “Toen we die stand eenmaal gevonden hadden, merkte je een groot verschil. De auto remt dan veel meer op de motor af, waardoor je niet zo hoog in de toeren gaat”, legt Mark uit. Dat is niet alleen fijn voor het rijcomfort maar ook voor de auto zelf.

Ook de keyless entry kan op Marks goedkeuring rekenen. Evenals de exact op maat te personaliseren stoelen en de bediening via de app. “Heel fijn dat je de auto alvast kunt voorverwarmen of kunt koelen voordat je erin stapt. En ook het feit dat de auto zich automatisch stabiliseert zodra je de caravan aankoppelt, is erg handig.” Over het eindoordeel hoeft Mark dan ook niet lang na te denken: “Een topauto, zowel met als zonder caravan. De auto ziet er fraai uit en ook met de pk’s is niks mis!” Gelukkig voor de familie zit de TestTour er nog niet op en mogen ze nog een tijdje rondrijden in de Volvo. Op naar de volgende camping en het volgende avontuur …

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Tot en met mei kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. Alle video’s vind je ook terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Gezinskampeerders op reis met de Volvo XC60

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht