ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2019

In augustus is de ACSI FreeLife TestTour 2019 van start gegaan! Er gaan weer vier testteams mee. De Actievelingen en Gezinskampeerders reizen twee weken met een auto en caravan door Wallonië (de Ardennen). Met een camper toeren de Levensgenieters en Cultuurliefhebbers twee weken langs de meest prominente Hanzesteden in Nederland en Duitsland.

Bekijk de TestTour-video’s!

Natuurlijk kun je ook deze editie van de TestTour weer alle avonturen van de testteams meebeleven. Dagelijks verschijnen er video’s en artikelen van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers op deze site. Vanaf december is het de beurt aan de Actievelingen en de Gezinskampeerders. Tot die tijd houden we je op de hoogte met het laatste nieuws, achtergrondartikelen en achter-de-schermen-beelden. Neem daarvoor een kijkje op onze Facebookpagina.

Update: de spectaculaire eerste video van de Actievelingen en Gezinskampeerders is ook al te bekijken!

Ontmoet de testteams op de KCJ …

Wat is er leuker dan de vier teams ontmoeten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht (9-13 oktober)? Ook dit jaar vind je in Hal 7 de officiële ACSI FreeLife TestTour-stand. En die is niet te missen, want de Bürstner Lyseo Time T waar Paul en Enny mee op reis zijn gegaan, is daar te bewonderen! Op woensdag 9 oktober kun je kennismaken met de Actievelingen Henriëtte en Erwin. Vrijdag 11 oktober zijn Levensgenieters Enny en Paul van de partij. Zaterdag 12 oktober delen Cultuurliefhebbers Tonny en Joop al hun avonturen met je. En zondag 13 oktober zullen de Gezinskampeerders, de familie Van Estrik, al je vragen beantwoorden. Natuurlijk is de KCJ ook weer dé plek om je alvast op te geven voor de TestTour van volgend jaar. Zien we je daar?

Behalve partners zijn Erwin en Henriëtte ook collega’s. Naast hun liefde voor elkaar en voor hun werk delen ze ook de passie voor kamperen. En dat het liefst zo actief mogelijk! Zo gaan ze graag wandelen in de bergen en wordt er regelmatig een kano gehuurd. Past de luxe van de Eriba Nova 480 Trend bij hun kampeerlifestyle?

Alles over Henriëtte en Erwin

 

Dinand en Robin hebben heimwee naar het kamperen met de caravan. Maar omdat de caravan wat aan de zware kant was, besloten hun ouders Frank en Saskia ‘m te verkopen. Weet de lichte en compacte Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition het gezin ervan te overtuigen toch weer een caravan aan te schaffen?

Alles over de familie Van Estrik

Paul en Enny zijn rasechte caravanners, maar dromen stiekem van het comfort van een camper. Nu het stel met pensioen is, hebben ze alle tijd om lekker op pad te gaan en optimaal te genieten van het leven. Kan de luxe Bürstner Lyseo Time T 690 G Limited hen bewegen tot een afscheid van hun geliefde caravan?

Alles over Enny en Paul

De kampeervakantie van Joop en Tonny is niet compleet zonder een bezoek aan een kerk, kasteel of museum. Cultuur snuiven in de Hanzesteden is dus helemaal aan hun besteed. Hoe zal het de ervaren kampeerders bevalen om met de splinternieuwe LMC Element T 668 halfintegraal van stad naar stad te reizen?

Alles over Tonny en Joop

 

Alle artikelen en video’s

Benieuwd naar alle artikelen en video’s van de derde editie van de ACSI FreeLife TestTour? Je vindt ze gemakkelijk terug in het TestTour-dossier 2019. En we hebben ook een YouTube-kanaal waar je de video’s van alle edities van de TestTour kunt bekijken.


Partners

Bürstner
Dethleffs
Eriba
LMC
Hanzesteden
Wallonie
Subaru