ACSI FreeLife

Menu

Vind jouw ideale e-bike bij Holland-Wheels

Het dorp Twello, gelegen in de landelijke omgeving tussen Apeldoorn en Deventer, is de thuisbasis van Holland-Wheels. Dit e-biketestcentrum is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. Eigenaresse Susann Mörchel, die jarenlang werkzaam was voor een groot Duits fietstest-instituut, is altijd opzoek naar nieuwe fietsconcepten, vandaar haar motto: Holland-Wheels – fietsen voor mensen met speciale wensen.

Auteur
Timo de Boer
Datum
ReactiesReageer
Sketch D R

Sketch Touring

Extreem lichte e-bike met uitdagende rijeigenschappen

Met de Touring combineert Sketch de huidige stand der techniek voor e-bikes met een magnifiek design. Een lichte e-bike (19,8 kg) waarop je gezien wilt worden en die garant staat voor een unieke rijervaring. Met het nieuwe model Touring biedt Sketch een uitdagende e-bike voor de actieve fietsrecreant. Als een van de eerste fabrikanten is Sketch er in geslaagd om een moderne intube e-bike te fabriceren waarbij de framebuizen mooi met elkaar matchen. Het geheel oogt minimalistisch en clean.

Smartfunctie voor de ideale ondersteuning

Evenals de Sketch Nestor is het model Touring uitgerust met de innovatieve Motinova middenmotor. Ook hier bepaalt de unieke smartfunctie automatisch de mate van ondersteuning. In combinatie met een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf biedt de Touring ongekend fijne rijeigenschappen, ideaal voor toertochten in binnen- en buitenland. Met de krachtige in het frame geïntegreerde 500 Wh accu zijn tochten tot 100 kilometer op één lading probleemloos mogelijk. Ook bij de ANWB bleef de Sketch Touring niet onopgemerkt, in de ANWB E-bikevergelijker kreeg dit model een uitstekende beoordeling.

Sketch detail 4
Met de krachtige in het frame geïntegreerde 500 Wh accu zijn tochten tot 100 kilometer op één lading probleemloos mogelijk.

 

Sketch Nestor

Unieke e-bike voor meer gemak en fietsplezier

De Sketch Nestor e-bike is speciaal ontwikkeld voor fietsliefhebbers die meer gemak en comfort zoeken. Wie zich onzeker voelt op een normale e-bike, zal met de Nestor het vertrouwen snel weer terugwinnen! Als basis voor de Nestor dienen 24 inch wielen. Hierdoor zit je als berijder een stuk lager op de fiets, waardoor je veel zekerheid inbouwt.

In vergelijking met een normale e-bike met 28 inch wielen voelt de Sketch Nestor direct zeer vertrouwd aan, een gevoel dat tot op heden maar weinig e-bikes konden bieden. De Sketch Nestor is de eerste comfort e-bike met een lage instap en middenmotor.

Sketch heeft gekozen voor de buitengewoon compacte middenmotor van het merk Motinova. Deze fluisterstille krachtbron heeft niet alleen een zeer prettige, gelijkmatige ondersteuning, maar beschikt ook over een handige weg-rijfunctie. Bovendien kan de ondersteuning automatisch worden bepaald aan de hand van de kracht op de pedalen, de cadans en de snelheid. En met de 468 Wh accu kom je altijd thuis. Niet voor niets werd de Sketch Nestor bij de ANWB als best getest in zijn categorie!

Altijd mee op vakantie

De Nestor schuif je zeer eenvoudig in de kofferbak, caravan of camper. Ook is de Nestor door zijn lage eigen gewicht eenvoudig op een fietsendrager te plaatsen en kom je in de meeste gevallen ook gunstiger uit met de maximale kogeldruk van de auto. Door zijn geringe afmetingen past de Nestor ook beter op de disseldrager van de caravan. Kortom: het fietsplezier kan beginnen.

JHF20220125 4054
De Nestor schuif je zeer eenvoudig in de kofferbak, caravan of camper.

 

Let’s go Anyway

Naast de e-bikemodellen van Sketch heeft Holland-Wheels ook e-bikes van het merk Anyway voor een testrit klaarstaan. Direct na de introductie won het model Anyway Royal de Kampioentest 2020 van de ANWB in de categorie budget e-bikes. De kwaliteit van Anyway is gebleven!

Het modellengamma is verder uitgebreid met e-bikes voorzien van een voorwiel- en middenmotor, ideaal voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer en voor recreatieve tochten in ons mooie Nederland. Anyway: hand gemaakt in Holland en dat alles tegen een zo’n scherp mogelijke prijs.

Kom langs bij ons in Twello, de koffie staat klaar. Maak een persoonlijke afspraak voor een testrit op een van onze Sketch of Anyway e-bikes. Ook voor de vouwfietsen van het merk Lacros bent u bij Holland-Wheels aan het juiste adres.

Heb je speciale fietswensen? Kom dan naar Holland-Wheels. Bel (tel. 0571-299096) of mail voor een afspraak.

Praat mee

Praat mee: Vind jouw ideale e-bike bij Holland-Wheels

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht