ACSI FreeLife

Menu

LMC Musica 490 E

LMC heeft zijn aanbod verbreed met de Musica 490 E. De caravan heeft compacte afmetingen en een gunstig leeggewicht met een gezellige ambiance. Ook over het comfort en de uitrusting is goed nagedacht. LMC wil met de Musica een breed publiek aanspreken en aan alle moderne wensen tegemoetkomen. ACSI Freelife heeft de compacte Musica 490 E aan een uitgebreide woontest onderworpen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Foto LMC Musica 490E

Woontest

De LMC Musica 490 E is ideaal voor twee personen en dat voor nog geen €20.000,-. Voor die prijs mag je natuurlijk wel iets verwachten. Is deze caravan zijn prijs waard? De tweepersoons 490 E is door een aantal testkampeerders uitgebreid getest. De onopgesmukte, maar nobele buitenkant valt meteen goed in de smaak. Behalve naar de buitenkant van de caravan is ook kritisch gekeken naar de inrichting, lichtinval, bergruimte en rijeigenschappen.

Ook de functionaliteit van de keuken, het slaapgedeelte, de badkamer en leefruimte is bekeken door onze testkampeerders. De testkampeerders blijken erg enthousiast over de Musica 490E.

Bent u benieuwd naar de resultaten? Deze leest u het in het juni nummer van ACSI FreeLife magazine.

Bestel hier ACSI FreeLife magazine met de volledige testuitslag!

Praat mee

Praat mee: LMC Musica 490 E

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht