ACSI FreeLife

Menu

De Senara is Tabberts knusse gezinscaravan

Een jubileum is een mooi moment om een tijdperk af te sluiten en een nieuwe weg in te slaan. Tabbert viert in 2023 zijn 70e verjaardag en presenteert voor modeljaar 2024 de Senara als vervanger van de traditionele Booster. Een korte kennismaking.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Tabbert Senara_interieur_zitgroep

In navolging van de Pantiga – die vorig jaar werd gepresenteerd – is ook deze Senara gericht op de Tabbert-klanten van morgen. Dat vertaalt zich in strakke vormen. Dit blijkt in de productie ook nog goedkoper, waardoor de Senara scherp kan worden geprijsd.

Harmonieus concept

Tabbert vertrouwt voor het design dus op strakke lijnen, rechte hoeken en moderne eenvoud. Stoffen en meubeloppervlakken hebben een eigentijds kleurtje. Warme houttinten gecombineerd met grijze oppervlakken vorm een contrast met de witte, greeploze kleppen van de bovenkasten en de lichte werkoppervlakken.

Een echte blikvanger is de van achteren verlichte wand bij de zithoek, zoals je in de foto boven aan dit bericht ziet. Het verlichtingsconcept van de Senara bestaat uit directe en indirecte lichtbronnen waarmee je een in alle situaties een huiselijke sfeer kan creëren.

Tabbert Senara_exterieurDe Tabbert Senara 

Vijf indelingen als Senara+ en prijzen

In Nederland gaat de nieuwkomer modeljaar 2024 in als Senara+ met vijf indelingen die tussen de € 27.320 en € 32.710 kosten. Net als Tabberts succesmodel Booster ben je bij aankoop van een Senara+ zeker van heel wat luxe features ,waarvoor je normaal gesproken extra moet betalen. Denk aan borduurwerk in de rugkussens, Tabbert-design wielen, disselafdekking, comfortbed met watergel, verlichte instap, voortentlamp met bewegingsmelder, een hordeur en zijwanden van gladde beplating.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

3D vormgegeven achterkant

Aan de buitenkant ziet de Senara er voor een Tabbert heel anders uit. De markante voorkant is wat strakker geworden, het dak is voortaan standaard van vezelversterkte kunststof. Opvallend is wel de driedimensionaal vormgegeven achterkant, die met behulp van de Knaus FoldXpand-techniek is gemaakt. De achterlichten hebben een boemerang-achtige vorm gekregen. Verder zien we een speciale badge die verwijst naar de 70e verjaardag van Tabbert.

Welke caravans zijn nog meer nieuw?

De Tabbert Senara is niet de enige nieuwkomer. Ben jij benieuwd naar de andere nieuwe caravanmodellen van modeljaar 2024? Lees dan het artikel over de innovatieve Knaus Yaseo én het overzichtsartikel van de andere nieuwelingen.

Praat mee

Praat mee: De Senara is Tabberts knusse gezinscaravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht