ACSI FreeLife

Menu

De Tonke EQV is Camper van het Jaar 2023

De verkiezing van de Nederlandse Kampeer Club (NKC) tot Kampeerauto van het Jaar 2023 telt dit jaar vier winnaars. De prijzen werden uitgereikt tijdens kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden. In de nieuwe categorie camperbusje gingen de meeste stemmen van de jury naar de volledig elektrische Tonke EQV, die vorig jaar al uitgebreid werd getest door ACSI FreeLife.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Affinity Duo_Buscamper van het Jaar 2023
winnaars-verkiezing-camper-van-het-jaar-2023

Naast de elektrische aandrijving prees de vakjury de ‘grote actieradius en het feit dat de EQV volledig gasloos is’.  De nieuwste aanwinst van Tonke is verkrijgbaar vanaf € 93.633.

Buscamper en Halfintegraalcamper van het Jaar

Bij de buscampers ging de hoofdprijs naar de Affinity Duo (zie foto hierboven), een tweepersoons camper met een uitschuifbaar frans bed. Prijskaartje van deze camper: € 93.330. Knaus mag zich een jaar camper van het jaar noemen in de categorie halfintegralen met de Tourer Van 500 MQ (vanaf € 81.417) op een Volkswagen T6. Deze compacte camper heeft een innovatieve badkamer die je kunt uitbouwen tot een royale douchecabine.

Integraalcamper van het Jaar

Bij de integraalcampers sleepte Frankia de titel in de wacht met de Neo-i (vanaf
€ 125.000). Wil je meer weten over de verkiezing van Camper van het Jaar en de andere genomineerden? Via deze link vind je een uitgebreid verslag.

Praat mee

Praat mee: De Tonke EQV is Camper van het Jaar 2023

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht