ACSI FreeLife

Menu

TestTour 2018, zij gaan mee naar Catalonië

De testteams voor de ACSI FreeLife TestTour 2018 zijn bekend! Op zaterdag 1 september 2018 vertrekken deze vier koppels met een splinternieuwe auto-caravancombinatie naar Catalonië.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
header 2018189 b

Tijdens de tweede editie van de TestTour testen vier verschillende teams een nieuwe caravancombinatie van Jeep/Fiat en de Erwin Hymer Group voor ACSI FreeLife. Kim en Stephan trekken er op uit als testteam actievelingen. Mildred en Jan vertegenwoordigen de levensgenieters. De familie Van den Boom trekken naar Catalonië als het testteam gezinskampeerders en Rob en Anna gaan op pad als cultuurliefhebbers.

Aanmeldingen TestTour

Net als bij de eerste editie in 2017 werd massaal gehoor gegeven aan de oproep voor de ACSI FreeLife TestTour. Hiervoor moesten de deelnemers een video insturen. Uit al deze aanmeldingen selecteerde de jury 16 testteams. Deze  kandidaten kregen op donderdag 5 juli 2018 de kans zichzelf te presenteren tijdens de selectieavond. Hieruit selecteerde de jury met vertegenwoordigers van ACSI, Erwin Hymer Group, Fiat en Jeep vier testteams.

De testteams op een rijtje

Benieuwd naar de winnende testteams? Op de actiepagina van de ACSI FreeLife TestTour stellen we de gelukkige koppels voor.

Praat mee

Praat mee: TestTour 2018, zij gaan mee naar Catalonië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht