ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2018

Op 1 september gaat de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour van start! In deze 2018-editie reizen vier testteams met vier nieuwe auto-caravancombinaties naar het Spaanse Catalonië. Onderweg worden de auto’s en caravans getest en ontdekken de deelnemers de veelzijdigheid van deze populaire kampeerbestemming. Een filmploeg volgt de testteams tijdens de TestTour op de voet en alle testbevindingen lees je hier.

De testteams

De ene kampeerder is de andere niet, daarom hebben we vier soorten testteams die de reis naar Catalonië gaan afleggen.

Stephan Voogt en Kim Bakker zijn allebei 21 jaar en kamperen al hun hele leven. Maar dan wel zo actief mogelijk! En als het maar buiten is. Dat is hoe Stephan en Kim het liefst vakantie vieren. Past de stoere Jeep Compass en de Eriba Troll 530 Rockabilly bij ze?

Alles over Stephan en Kim

Niets moet, alles mag: dat is kamperen voor Mildred Lagrouw en Jan Vader. Ze doen alles op z’n tijd, wanneer zij daar zin in hebben. Luxe campings met veel gemak, dat is wat ze willen. Sluiten de Bürstner Premio 490 TS en de Fiat Tipo daarop aan?

Alles over Jan en Mildred

Harald en Dianne zijn op zoek naar vrijheid én een plekje waar Duuc (2) campingvriendjes kan maken. Gelukkig is de Dethleffs C’go 495 qsk helemaal ingericht voor een gezin. Maar biedt de Fiat Tipo wel genoeg bagageruimte voor al hun extra spullen?

Alles over Harald en Dianne

Als Rob en Anna gaan kamperen, verdiepen ze zich graag in de streek. Interessante bouwwerken en stadjes met een rijke historie zijn favoriet. Ze gaan voor ons cultuur snuiven en rijden in een niet-alledaagse LMC Musica 470E en de Jeep Compass.

Alles over Rob en Anna

Met wie?

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een initiatief van ACSI FreeLife met Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau.

Blik terug op de ACSI FreeLife TestTour 2017!

Alvast een impressie krijgen van de TestTour? Bekijk de video’s en ervaringen van de ACSI FreeLife TestTour 2017.