ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2018

Op 1 september is de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour van start gegaan! In deze 2018-editie reizen vier testteams met vier nieuwe auto-caravancombinaties naar het Spaanse Catalonië. Onderweg worden de caravans en auto’s uitvoerig getest. Tijdens de TestTour worden de testteams op de voet gevolgd door een filmploeg en alle testbevindingen delen we op social media en in het ACSI FreeLife magazine.

Alles over de TestTour

Winactie

Tijdens de TestTour maak je kans op fantastische prijzen, zoals een week camperhuur t.w.v. € 800 of een kampeercheque t.w.v. € 400. Het enige dat je hoeft te doen, is het woord raden dat wij zoeken! Hoe? Dat lees je op onze actiepagina.

De testteams

De ene kampeerder is de andere niet, daarom hebben we vier soorten testteams die de reis naar Catalonië gaan afleggen.

Stephan Voogt en Kim Bakker zijn allebei 21 jaar en kamperen al hun hele leven. Maar dan wel zo actief mogelijk! En als het maar buiten is. Dat is hoe Stephan en Kim het liefst vakantie vieren. Past de stoere Jeep Compass en de Eriba Troll 530 Rockabilly bij ze?

Alles over Stephan en Kim

Niets moet, alles mag: dat is kamperen voor Mildred Lagrouw en Jan Vader. Ze doen alles op z’n tijd, wanneer zij daar zin in hebben. Luxe campings met veel gemak, dat is wat ze willen. Sluiten de Bürstner Premio 490 TS en de Fiat Tipo daarop aan?

Alles over Jan en Mildred

Harald en Dianne zijn op zoek naar vrijheid én een plekje waar Duuc (2) campingvriendjes kan maken. Gelukkig is de Dethleffs C’go 495 qsk helemaal ingericht voor een gezin. Maar biedt de Fiat Tipo wel genoeg bagageruimte voor al hun extra spullen?

Alles over Harald en Dianne

Als Rob en Anna gaan kamperen, verdiepen ze zich graag in de streek. Interessante bouwwerken en stadjes met een rijke historie zijn favoriet. Ze gaan voor ons cultuur snuiven en rijden in een niet-alledaagse LMC Musica 470E en de Jeep Compass.

Alles over Rob en Anna

De ene caravan is de andere niet. Tijdens de TestTour worden vier caravans getest door de teams. Hoe comfortabel vinden de levensgenieters de Bürstner Premio 490 TS? En hoeveel ruimte is er voor Duuc in de Dethleff C’go 495 qsk? Hier vind je alle tests op een rijtje.

Alles over de caravans

Als je de caravan gevuld hebt met al je vakantiespullen, is het wel fijn dat de auto ervoor flink wat trekvermogen heeft én een beetje wendbaar is. Dat gaan we uitvinden met de Fiat Tipo en Jeep Compass die meegaan naar Catalonië. Lees alle trekautotests hier.

Alles over de trekauto’s

Catalonië, de Noord-Spaanse regio met haar cava, stranden, bergen en spraakmakende steden, trekt jaarlijks vele toeristen. De testteams verblijven ruim twee weken in deze regio. Al hun activiteiten en belevenissen worden vastgelegd en die kun je hier lezen.

Alles over Catalonië

Geen caravan zonder trekauto, en geen kampeervakantie zonder campings! Tijdens de TestTour komen we op maar liefst 13 verschillende campings. Van campings midden in de bergen, tot campings aan het strand. Welke heeft jouw voorkeur?

Alles over de campings

Partners

Fiat
Jeep
Dethleffs
LMC
Eriba
Burstner
Catalunya

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een initiatief van ACSI FreeLife met Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau.

Blik terug op de ACSI FreeLife TestTour 2017!

Alvast een impressie krijgen van de TestTour? Bekijk de video’s en ervaringen van de ACSI FreeLife TestTour 2017.