ACSI FreeLife

Menu

team-logo

ACSI FreeLife TestTour 2018

Op 1 september gaat de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour van start! In deze 2018-editie reizen vier testteams af naar Catalonië. Onderweg worden vier nieuwe auto-caravancombinaties getest. De testteams worden gekoppeld aan een auto en een caravan die het beste aansluit op de kenmerken van de kampeerders. De Erwin Hymer Group stelt nieuwe caravans van Eriba, Dethleffs, LMC en Burstner ter beschikking, terwijl Fiat Chrysler Automobiles voor de trekauto’s zorgt. Onderweg zijn de overnachtingen op mooie campings inbegrepen, net als de benzine en leuke uitstapjes! Tijdens de TestTour worden de testteams op de voet gevolgd door een filmploeg en alle testbevindingen worden gedeeld op social media en in het ACSI Freelife magazine.

Aanmelden

De aanmelding voor de ACSI FreeLife TestTour 2018 is gesloten. Binnenkort kun je hier kennismaken met de vier testteams die in september naar Catalonië afreizen. Wil je op de hoogte blijven en deze bijzondere reis volgen vanaf 1 september? Volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De testteams

De ene kampeerder is de andere niet, daarom hebben we vier soorten testteams die de reis naar Catalonië gaan afleggen.

Testteam 1: Actievelingen

Je gaat er met de caravan op uit omdat je lekker actief wilt zijn op vakantie. Fietsen neem je altijd mee op reis, daar moet dus ruimte voor zijn in of op de caravan. Een dag lang voor de caravan zitten luieren? Dat is niet aan jou besteed. Actie en buiten zijn, dat is jouw manier van vakantie vieren. Je reist ook met een caravan en stoere auto die hierbij passen.

Testteam 2: Levensgenieters

Niets moet, alles mag: dat is voor jou kamperen. Je doet alles op zijn tijd, wanneer jij daar zin in hebt. De bestemmingen van jouw kampeerreis laat je afhangen van de campings. Luxe campings met uitgebreide en comfortabele faciliteiten, zoals een zwembad en een goed restaurant, zijn aan jou besteed. Ook jouw caravan moet aan die luxe en comfort voldoen.

Testteam 3: Gezinskampeerders

Samen met jouw kinderen en partner ga je op kampeervakantie. Daarbij zoek je campings uit die zich op gezinnen richten. Het is belangrijk dat de kinderen zich vermaken, zodat het voor de hele familie een fijne vakantie wordt. Jouw ideale caravan is ingericht voor een gezin, met allerlei handigheidjes die het gezinsleven veraangenamen.

Testteam 4: Cultuurliefhebbers

Een kampeervakantie is voor jou niet compleet zonder je te verdiepen in de geschiedenis van de regio. Een monument, een historische stadskern, lokale gebruiken: alles wat typisch is voor de regio trekt jouw aandacht. Cultuur snuiven zit in je genen en daarom rijd jij in een niet-alledaagse auto met daarbij een authentieke caravan.

Met wie?

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een samenwerking met Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau. Onderweg zijn overnachtingen, activiteiten en benzine inbegrepen, zodat de testers zich puur op het testen en de beleving kunnen richten.

ACSI FreeLife TestTour 2017

Alvast een impressie krijgen van de TestTour? Bekijk de video’s en ervaringen van de ACSI FreeLife TestTour 2017.