ACSI FreeLife

Menu

Praktische info Caravan Salon Düsseldorf

De Caravan Salon in Düsseldorf was altijd al een veelzijdige beurs, maar is dit jaar nog groter en uitgebreider. Zo zijn er twee extra hallen en is er van alles te beleven; van een stukje kanoën tot fabrikanten die hun caravans showen en van kinderanimatie tot zelf een proefritje maken.

Auteur
Loes van den Heuvel
Datum
ReactiesReageer
Caravan Salon Düsseldorf

Om het hele gebeuren wat overzichtelijker te maken, hebben wij de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. De handige plattegrond toont een overzicht van bekende caravan- en campermerken zorgt ervoor dat je de weg niet snel kwijt zal raken.

Hal 13 staat in het teken van caravans en caravanonderdelen, in hal 15 vind je nuttige informatie met betrekking tot reisbestemmingen en reisorganisaties, zoals ACSI. Kom je even bij ons kijken? Je vindt ACSI bij stand B38.

plattegrond-CSD-2014-thumb
Klik op de afbeelding voor de plattegrond

Praktische info Caravan Salon

Adres: Messegelände, 4074 Düsseldorf
Data: van zaterdag 30 augustus t/m zondag 7 september 2014
Openingstijden: Dagelijks van 10.00u tot 18.00u
Entreeprijzen Caravan Salon:
Dagkaart € 14,-
Caravan Salon-clubleden € 10,-
Scholieren, studenten en stagiairs € 10,-
Kinderen van 6 tot 12 jaar € 6,-
Tweedagenkaart volwassene (e-ticket) € 14,-
Entreekaart met korting (e-ticket) € 10,-

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van de beurs. Nieuw dit jaar is het gepersonaliseerde e-ticket, dat toegang geeft voor twee dagen en evenveel kost als een gewone dagkaart.

Tip: Van 5 t/m 7 september vindt ook een wandelbeurs plaats in het beursgebouw. Deze wandelbeurs is gratis toegankelijk voor bezoekers van de Caravan Salon Düsseldorf. Je dient wel je entreebewijs te tonen.
Voor meer informatie kun je kijken op www.messe-duesseldorf.de of www.caravan-salon.de.

Vervoer naar de Caravan Salon

Met je entreebewijs word je gratis met bussen en treinen van des Verkehrsverbundes Rhein/Ruhr (VRR) van en naar het beursgebouw vervoerd.
Huisdieren zijn niet toegestaan op de Caravan Salon Düsseldorf.

Ga je met de auto? Let dan op: Düsseldorf ligt in een zogeheten ‘Umweltzone’, een soort milieuzone. Sinds 1 juli 2014 heb je een groene sticker nodig om door deze zone te rijden. Zo’n milieusticker is eenvoudig online aan te schaffen. Het beursgebouw kan echter ook zonder sticker bezocht worden.

Praat mee

Praat mee: Praktische info Caravan Salon Düsseldorf

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht