ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 1-2023: Waar kampeer jij in 2023?

Wat beleefden we een prachtige zomer afgelopen jaar. Er leek geen einde aan te komen. Maar nu 2022 en daarmee de tijd van terugblikken voorbij is, wordt het tijd om vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe kampeerseizoen.

Auteur
Timo de Boer
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Meld je aan voor de TestTour 2023

De voorpret kan beginnen! Waar ga ik dit jaar heen? Kaarten en reisgidsen komen daarvoor op tafel. Uren, dagen, weken breng ik (Timo) door achter de laptop om alles tot in detail uit te zoeken. Oké, ik geef het toe, ik heb af en toe moeite om te kiezen. En hoe meer ik reis, hoe langer mijn wensenlijstje wordt.

Special met 9 kampeerbestemmingen

Om jou als lezer op weg te helpen, brengen we in ACSI FreeLife 1-2023 negen kampeerbestemmingen onder de aandacht. Een daarvan is Wallis, een walhalla voor wintersporters. Want wie niet tot het voorjaar of de zomer wil wachten, kan natuurlijk ook nog gaan winterkamperen.

Handig hulpmiddel bij het plannen van je vakantie zijn de ACSI camping- en campergidsen waarvan zojuist de nieuwe edities zijn verschenen. Om de circa tienduizend beschreven campings en camperplaatsen te checken, aan de hand van een lijst van tweehonderd criteria, zwermden onze inspectieteams weer uit over heel Europa. Zodat jij kan beschikken over de meest actuele en complete informatie.

Kampeerbeurzen

Om in de vakantiesfeer te komen, kun je in januari terecht op allerlei beurzen, waar we ook als ACSI FreeLife vertegenwoordigd zijn. Dus kom gezellig langs op de Vakantiebeurs in Utrecht (12-15 januari) of de Caravana in Leeuwarden (25-29 januari).

TestTour 2023, meld je alvast aan

En misschien wil jij wel door FreeLife op vakantie gestuurd worden? Meld je dan aan voor onze TestTour in 2023. Als TestTeam ga je op reis met een gloednieuwe camper of auto-caravancombinatie. Onderweg word je gevolgd door ons camerateam, met als resultaat mooie reportages en video’s. Jan Kees en Tineke gingen als testteam Cultuurliefhebbers naar Kroatië. Hun uitgebreide verhalen komen na begin januari online op deze website.

Wat zij allemaal beleefden in de regio Istrië en hoe de Eriba Touring en de Kia Hybrid bevielen, kun je lezen in ACSI FreeLife 1-2023. Dus als ook jij de hoofdrol wil spelen in onze TestTour, meld je dan direct aan voor de eerstvolgende editie via ACSIfreelife.nl/aanmelden-testtour-2023

Lees het voorbeeldmagazine

Nieuwsgierig wat voor inhoud je nog meer kunt verwachten in ACSI FreeLife 1-2023? Dan kan je hier alvast het voorbeeldmagazine lezen. Abonnees krijgen editie 1 binnen in de week van 2 januari. Nog geen abonnee? Dan kan je het nieuwe nummer ook alvast online bestellen.

Bestel magazine

Praat mee

 1. CG
  C.J. de Goffau

  Picos de europe

  Reageer
  0
  0
  1. Berrit de Lange

   Prachtige bestemming, veel plezier!

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 1-2023: Waar kampeer jij in 2023?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht