ACSI FreeLife

Menu

De nieuwe kampeerspecialisten van ACSI FreeLife

Oververhitte remmen. Een verstopte gasleiding. Het uitlijnen van caravanbanden. Als technisch kampeerexpert van ACSI FreeLife krijg je heel wat lezersvragen en uiteenlopende thema’s voor de kiezen. Sinds kort staan er vijf nieuwe specialisten klaar die antwoord geven op jouw prangende kampeervraag.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
DSCF0011

Deze populaire vraagbaak Vraag het aan Joop is vernoemd naar technisch expert Joop Stam, die in november 2023 overleed. Sinds de oprichting van ACSI FreeLife in 2012 beantwoordde Joop alle lezersvragen. Als eerbetoon aan nestor Joop is de naam van deze rubriek intact gebleven.

Vijf nieuwe kampeerspecialisten

Om ervoor te zorgen dat de beantwoording van de lezersvragen gewoon doorgaat, staan er sinds kort dus vijf opvolgers digitaal paraat. Vanuit hun decennialange kampeerervaring staan zij met hun eigen expertise klaar om alle kampeergerelateerde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Hieronder stellen de opvolgers van Joop Stam zich kort voor.

Het ACSI FreeLife expertpanel

Frans Zengerink uit Hengelo kampeert sinds 1972, eerst met de tent en sinds 1990 met de caravan. Frans was actief als internationaal riskmanager bij een grote verzekeraar en is gespecialiseerd in werktuigbouwkunde.
Kampeerexpert Frans Zengerink

Pierre Bertens uit het Belgische Zwijndrecht kampeert sinds 1976. De caravanner heeft voor zijn pensioen gewerkt als industrieel ingenieur machinebouw. Pierre is gespecialiseerd in het mechanisch aandrijvingsgedeelte van auto en caravan.
Kampeerexpert Pierre Bertens

Jan van der Kloet uit Bathmen gaat sinds 1983 naar de camping. Na een tent, vouwwagen en verschillende caravans reist hij tegenwoordig met een camper. Jan heeft onder meer gewerkt als monteur van elektrische heftrucks. Zijn expertise ligt dan ook vooral bij elektronica.
Kampeerexpert Jan van der Kloet
Ronald Peters uit Steenwijk kampeert al van kinds af aan. Na een tent, vouwwagen en caravan is Ronald tegenwoordig onderweg met een camper. Ronald was als beroepsmilitair verantwoordelijk voor het wagenpark. Onderstellen van voertuigen liggen hem technisch het best.
Kampeerexpert Ronald Peters

Kees Mulder uit Rijnsburg is een echte camperaar en weet vooral veel van de opbouw van caravans en campers. Na een tent, vier zelfgebouwde campers en twee Hymers kampeert hij tegenwoordig met een Carthago. Samen met zijn broer was Kees 42 jaar lang eigenaar van een carrosseriefabriek.
Kampeerexpert Kees Mulder

Stuur jouw kampeervraag in

Heb jij ook een prangende kampeervraag? Stuur deze dan in via ons digitale formulier en wie weet vind jij straks het antwoord terug in een van de edities va ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

 1. HP
  Hans Protzman

  Ik heb momenteel geen vraag. Wel vind ik het een fantastisch gebaar n. a. v. het overlijden van Joop Stam zijn naam te blijven verbinden aan deze rubriek. Hulde!

  Reageer
  2
  0

Praat mee: De nieuwe kampeerspecialisten van ACSI FreeLife

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht