ACSI FreeLife

Menu

LMC Style 400 F: verrassend ruime caravan

testtourIn de vorige video hoorden we hoe tevreden het testteam is met de Volvo XC40. Maar het kampeermiddel van dienst, de LMC Style 400 F, bepaalt uiteraard ook voor een groot deel het vakantieplezier van de vrolijke Vreelanders tijdens de TestTour. Of de caravan van Duitse makelij bevalt, zie je in de nieuwste video!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
LMC Style 400 F

We ontmoeten Maarten en Eveline op Camping Jungfrau. Daar doen ze wat ze elke vakantiedag doen: genieten van een taartje met koffie! Als hun bord leeg is, staat Eveline op om de rondleiding in de LMC af te trappen. De zithoek is de eerste plek die we bekijken. ”s Avonds moet die omgebouwd worden tot een bed. Maar dat gaat heel makkelijk.’

Tijdens een demonstratie tovert Eveline de zithoek inderdaad razendsnel om tot een riant bed. Maar ze wijst ons ook op een klein minpuntje. Want omdat het bed zo breed is en veel ruimte inneemt, kan er niet tegelijkertijd geslapen en gezeten worden. Of in haar woorden: ‘Degene die vroeg wakker is, moet óf naar buiten óf op het randje van het bed gaan zitten.’ Gelukkig is het met het mooie Zwitserse weer allesbehalve een straf om ’s ochtends lekker buiten te gaan zitten.

Caravan voor keukenprinsen en -prinsessen

Maarten neemt de toer graag over en staat al in de keuken. Daar valt het grote werkblad gelijk op. Hij is zichtbaar blij met het driepitsfornuis met elektrische ontsteking en de vele kastruimte onder het werkblad. De koelkast heeft een flink vriesvak, wat altijd handig is. ‘Meer ruimte dan voor één ijsje’, aldus Maarten.

Opbergruimte en lichtplan dik in orde

En dat patroon zie je overal in de LMC: genoeg opbergruimte. Niet alleen in de koelkast en onder het werkblad, maar ook in de hangkast en in de kastjes boven aan het plafond. Wat verder goed geregeld is, is het verlichtingsplan. Van een handig lampje in de kledingkast tot sfeerverlichting achter het bed. ‘Zo is het zelfs als je lekker in bed ligt te lezen, toch een beetje romantisch’, besluit Maarten met een knipoog.

De rondleiding eindigt bij de badkamer. De wastafel is mooi en het toilet ruim. En ook hier is de bergruimte niet mis. Dat had Eveline niet gedacht bij de LMC, wat toch een relatief kleine caravan is. We kunnen dus wel stellen dat de Style 400 F goed in de smaak valt bij het testteam. Alleen maar mooi dus dat ze nog een dikke week mogen kamperen in Berner Oberland. Op naar de volgende camping!

Meer over de Cultuurliefhebbers

Wil je nog meer weten over de LMC Style 400 F? Je leest er alles over in ACSI FreeLife magazine 1 van 2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: LMC Style 400 F: verrassend ruime caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht