ACSI FreeLife

Menu

Met de Volvo XC40 en LMC Style in de Zwitserse bergen

testtourHup, nog even de stroomkabel eruit en de pootjes omhoog. Dan kunnen cultuurliefhebbers Eveline en Maarten weer verder in Zwitserland. Hun verblijf op Camping Seegarten was een succes, met een bergwandeling, steptocht en barbecue als hoogtepunten. Hoe bevalt het reizen met de Volvo en LMC tot nu toe?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Volvo en LMC

Zodra ze de weg richting Interlaken opdraaien, deelt Maarten het tussenrapport van hun auto-caravancombinatie af. ‘Je zou bijna een reclameplaatje maken, maar deze XC40 in combinatie met de LMC 400F is echt super!’ Dat heeft volgens hem vooral te maken met de balans tussen de auto en caravan, de acceleratie en het remmen. Dat zijn natuurlijk altijd belangrijke punten, maar al helemaal in het bergachtige Zwitserland.

Veiligheid voorop bij Volvo

‘Los van het feit dat het een uitstekende trekauto is, voel je je superveilig’, vervolgt Maarten zijn verhaal. ‘De hoogte van de deuren, hoe de stoelen zitten en je zicht rondom.’ Maar ook Eveline doet een positieve duit in het zakje. Zij beschrijft de Volvo XC40 B4 benzine mild hybrid (een hele mond vol) als een ‘heel fijne reisauto’. Het maximale trekgewicht van 2.100 kilo gecombineerd met 197 pk, is ruim voldoende voor comfortabele ritjes met de LMC aan de trekhaak. Eveline: ‘Zoals Maarten al zei, je voelt gewoon niet dat er iets achter hangt.’ Jammer dat ze de Volvo en LMC weer moeten inleveren bij thuiskomst in Nederland …

Meer van de Cultuurliefhebbers

Wil je nog veel meer weten over de LMC Style 400 F en de Volvo XC40 B4? Je leest er alles over in ACSI FreeLife magazine 1 van 2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Met de Volvo XC40 en LMC Style in de Zwitserse bergen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht