ACSI FreeLife

Menu

Dit kun je verwachten op Caravana 2023

Na de Vakantiebeurs en de CMT Stuttgart staat de derde kampeerbeurs van januari 2023 alweer voor de deur. Tijdens Caravana in het WTC Expo in Leeuwarden kom je vanaf woensdag 25 januari vijf dagen lang oog in oog met een divers aanbod aan caravans, (bus)campers, vouwwagens, (voor/dak)tenten, kampeeraccessoires en Europese campings. Een kleine voorstelling wat je zoal kan verwachten tijdens de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravana caravanmerken

De bekende caravanmerken Bürstner, Dethleffs, Fendt en Tabbert presenteren hun nieuwste modellen. Daarnaast kun je een van de meest opvallende caravanmodellen van de laatste jaren van dichtbij bekijken, de Hobby Beachy.

Campers

Camperliefhebbers komen onder meer twee elektrische campers tegen, de e-Fixxter – die ACSI FreeLife in 2021 uitgebreide testte – van de Friese fabrikant Camperfixx en de Volkswagen ID.Buzz. Heb je plannen om zelf je droomcamper te gaan bouwen. VAN-Jorn helpt je alvast op weg.

Gezinsuitje

Caravana biedt vermaak en inspiratie voor het hele gezin want ook aan de kleine kampeerder wordt gedacht. Op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari is er voor de kleine avonturiers een kinderplein aanwezig waar gespeeld, gekleurd en geschminkt kan worden. Misschien komt Hollie Hof de Huskyhond nog wel een kijkje nemen! Ontdek samen de leukste familiecampings in Europa, handige kampeeraccessoires en mooie vakantiereizen.

Kookinspiratie voor op de camping

Naast vertrouwde campers- en caravan merken vind je op Caravana camperverhuurbedrijven, de lange en vertrouwde campingstraat met bestemmingen voor jong en oud en kun je er je nieuwe (vouw)fiets testen op het fietsparcours. Inspiratie voor koken op de camping doe je op bij nomadiQ. Ze demonstreren een draagbare barbecue met lekkere hapjes van De Vegetarische Slager.

Meld je aan voor de ACSI FreeLife TestTour 2023!

Als je dan toch op Caravana rondloopt, kun je je maar beter meteen aanmelden voor de ACSI FreeLife TestTour 2023. Wie weet speel jij dan wel een van de hoofdrollen tijdens hét kampeertestevenement van Nederland. Tijdens Caravana kun je op de stand van campingspecialist ACSI in hal 4 alvast aanmelden.

Tickets

Wil je Caravana in Leeuwarden niet missen? Bestel je tickets met korting via de website van deze kampeerbeurs. Aan de kassa betaal je 16 euro voor een ticket. De beurs is geopend van 25 januari tot en met 29 januari van 10.00 tot 17.00 uur. Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten.

Praat mee

Praat mee: Dit kun je verwachten op Caravana 2023

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht