ACSI FreeLife

Menu

Dit is ie dan, de nieuwe Hobby Beachy caravan

Zon, zee en strand. Daar is de nieuwe Hobby Beachy caravan op geïnspireerd. In een video die je hieronder kan bekijken, stelt de Duitse caravan- en camperfabrikant haar grote blikvanger voor modeljaar 2022 alvast voor.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Hobby Beachy_2022

“Het is een caravan die heel eenvoudig is en naar het strand ruikt”, zo omschrijft algemeen directeur van Hobby Holger Schulz de Beachy. Ook van binnen heeft deze nieuwkomer een heel andere uitstraling dan we gewend zijn van Hobby, zoals je ziet in de video.

Hobby Beachy: drie modellen

Het nieuwe submerk van Hobby waarmee de fabrikant duidelijk de jonge doelgroep probeert warm te maken voor het kamperen met een caravan, bestaat uit drie modellen waarvan de grootste versie geschikt is voor vier kampeerders. De kleinste van de drie – de 360 – is totaal 508 centimeter lang en weegt rijklaar 741 kilogram.  De grootste Beachy – de 450 – heeft een totaallengte van 598 centimeter en een rijklaar gewicht van 823 kilogram.

Hobby BeachyHet verfrissende interieur van de Hobby Beachy.

Meer caravan- en campernieuws

Het is nog onduidelijk vanaf wanneer deze hippe, trendy caravans bij de dealers in de showroom staan. Meer weten over de Hobby Beachy? In ACSI FreeLife 6-2021 die op 10 augustus bij abonnees op de deurmat ploft en vanaf 12 augustus in de boekhandel ligt, gaan we uitgebreid in op de nieuwe caravan- en campermodellen van bouwjaar 2022.

Praat mee

 1. AS
  Anneke Schenk

  Deze caravan lijkt me heel mooi. Ik ben wel benieuwd naar ervaringen.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Dit is ie dan, de nieuwe Hobby Beachy caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht