ACSI FreeLife

Menu

La Luna is de nieuwste aanwinst van Campooz

La Luna. Dat is de nieuwste aanwinst van de Nederlandse tenttrailerfabrikant Campooz. Deze twee- tot vierpersoons vouwwagen is het kleine zusje van het populaire model Red Ruby.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Campooz La Luna tenttrailer vouwwagen

Net als de Red Ruby is de slaapcabine van La Luna (zie foto hierboven) niet alleen maar open aan één zijkant, maar aan beide zijkanten én het voeteneind. Nieuw is verder het aanritsbare kuipzeil dat het opzetten gemakkelijker moet maken. “Nieuwe kleuren, een zeer comfortabel matras en een nieuw platform waar de tent op wordt gebouwd, maken het plaatje compleet”, reageert Gert IJszenga van Campooz. “Het frame is zwart gepoedercoat en met de hand gemaakt in een sociale werkplaats.’

Zelf geproduceerde aanhanger als onderstel van La Luna

La Luna is niet de enige nieuwkomer van Campooz. De aanhanger die dient als onderstel voor La Luna en Red Ruby heeft het Nederlandse merk zelf geproduceerd.  Naast de standaard uitvoering is de trailer ook beschikbaar als extra avontuurlijke en offroad variant.

Na luifels en voortenten produceert Campooz nu ook eigen voortenten

Naast La Luna en een aanhanger heeft het Drentse bedrijf nog een derde nieuwkomer op de markt gebracht. Het aanbod van Campooz bestond uit Trekking- en Travelling-luifels en is nu uitgebreid met een complete voortent. Kampeerders kunnen zelf kiezen waar de deur moet komen. Alle panelen zijn eenvoudig te verwijderen en voor een verandastang hoef je niet extra te betalen. Net als de tenttrailers is de voortent uitgevoerd met het Clima-C systeem en kun je de tent volledig verduisteren.

Campooz Caravanning voortentDe nieuwe Campooz Caravaning voortent

Campooz Open Huis

Wie de nieuwe vouwwagen en voortent van dichtbij wil zien, kan zaterdag 17 of zondag 18 juni 2023 terecht bij het Open Huis. Hiermee wil Campooz stil staan bij het nieuwe onderkomen (productielocatie.  Naast opzetdemonstraties is er tijdens dit weekend van alles te doen zoals volleybalclinics, een Rebel-Outdoor pop-up store, barbecue-demonstraties en presentaties van partners.

Vouwwagentest Campooz

Benieuwd hoe het bevalt om met een vouwwagen (ook wel bekend als tenttrailer) van Campooz te kamperen? Lees dan het uitgebreide testartikel van de Campooz Lazy Jack.

Praat mee

Praat mee: La Luna is de nieuwste aanwinst van Campooz

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht