ACSI FreeLife

Menu

Campooz vouwwagen kopen: nieuw of tweedehands

Een Campooz vouwwagen is een vouwwagen van kwaliteit. Met een uitstekende reputatie in de kampeerwereld biedt Campooz hoogwaardige vouwwagens die garant staan voor comfort én avontuur.

Lees verder

Innovatief ontwerp

De vouwwagens van Campooz worden onderscheiden door het innovatieve ontwerp. Het streven van Campooz is om vouwwagens te ontwikkelen die functioneel en tegelijkertijd comfortabel zijn. Dus of je nu met je gezin gaat kamperen of een avontuurlijke trip gaat maken in de natuur, bij Campooz vind je altijd een geschikte vouwwagen. Met aandacht voor details en duurzaamheid bieden vouwwagens van Campooz de perfecte mix van kwaliteit en stijl.

Fat Freddy & Lazy Jack

Twee populaire modellen van Campooz zijn de Fat Freddy en Lazy Jack. De Campooz Fat Freddy is een ruime en robuuste vouwwagen, gekenmerkt door een stoer en eigentijds design. De Fat Freddy is geschikt voor twee personen. Ook vind je hier veel slimme opbergoplossingen. Handig als je met een groter gezelschap op reis gaat! De Lazy Jack daarentegen is een flexibele en ruime vouwwagen. Er is voldoende leefruimte en slaapruimte voor het hele gezin.

Kies jouw Campooz vouwwagen

Ga je een Campooz vouwwagen kopen, dan zal je vast over verschillende aspecten nadenken. Welk type vouwwagen past bij het type reis dat je graag maakt en met welk gezelschap, wat is het budget? Of je gaat voor ruimte en comfort of juist behoefte hebt aan compactheid en flexibiliteit, bij Campooz vind je een model dat bij je past. Verken de mogelijkheden, vergelijk de specificatie en vind de vouwwagen die bij jouw wensen aansluit!